Deschidere de stagiune în forță, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”

103

Actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu-Jiu se vor afla din nou în fața publicului! Stagiunea teatrala 2018-2019 va debuta pe 22 septembrie, cu premiera spectacolului „Despre un idol și un Ion Anapoda“, o adaptare după George Mihail Zamfirescu, în regia lui Radu Botar.

 ”Numărul de spectatori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” este în creştere în ultimul an. La un moment dat, a fost luată decizia de a scădea preţul biletelor. Acest lucru a contribuit la creşterea numărului de iubitori ai teatrului din municipiu. Este vorba în special de publicul tânăr. O altă cauză a numărului mai mare de spectatori este faptul că există şi piese pentru publicul tânăr, cel puţin o dată pe săptămână. Cel mai ieftin bilet costă 10 lei, iar cel mai scump 20 de lei. Intrarea la premiere este 30 de lei. Persoanele cu dizabilităţi nu plătesc bilet. (…) Conducerea instituţiei noastre a gândit o formulă pentru abonamente în aşa fel încât să dăm posibilitatea membrilor comunităţii noastre, din toate categoriile sociale, să vină spre teatru. Pentru noua stagiune lansăm mai multe tipuri de abonamente: de 50 de lei pentru liceeni, de 25 de lei pentru elevii de gimnaziu, abonamente de 70 de lei pentru publicul adult în care sunt incluse 5 piese la alegere, dar fără premiere, de 25 de lei pentru pensionari, avem abonamente de familie pentru adulți și copii la prețuri de 70, respectiv 100 de lei, și avem abonamentele de 150 de lei destinate participării la 7 premiere aferente spectacolelor: Despre un idol și un Ion Anapoda, Amplexus, Omul cu floarea în gură, Fabrica de improvizație, Azilul de noapte, Eu și iubita mea, Iona”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu-Jiu.

Tot în cadrul acestei sesiuni vor fi repuse în scenă și piese care au avut priză la public precum „Avioane de hârtie“, „Dacă dragoste nu e…“ și „Sărutul“. Pentru toate abonamentele se fac rezervări cu cel puţin 48 de ore înaintea fiecărui spectacol. Preţurile biletelor au rămas neschimbate astfel: elevii claselor I-VIII şi preşcolarii plătesc 10 lei, elevii claselor IX-XII şi studenţii – 15 lei, pensionarii şi şomerii – 15 lei, adulţii – 20 lei. Un bilet la premierele teatrului costă 30 de lei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here