Deputatul Weber vrea salariul minim de 800 de euro

2241

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a anunțat că a depus în Parlament o inițiativă legislativă extrem de importantă pentru români.
„Salariul minim în România, minim 800 de euro! Am depus în Parlament, împreună cu toți parlamentarii PSD de Gorj, o inițiativă legislativă extrem de importantă pentru români! Actul normativ vizează corelarea procentuală a valorii salariului minim național brut, cu cea a salariului mediu național brut (60%), pentru a conferi garanția reală a unui nivel de trai decent pentru români”, spune Weber.
Potrivit parlamentarului gorjean, scopul acestui demers normativ este complex și include „într-o enumerare nelimitativă”: readucerea în țară a românilor plecați la muncă în alte țări, garantarea asigurării standardelor și condițiilor minime de trai decent pentru populație, diminuarea migrației forței de muncă autohtone, reducerea șomajului voluntar generat de lipsa de atractivitate a salariului minim și colectarea unor sume suplimentare la bugetul de stat, necesare efectuării de noi investiții.
„În acest context, invit toate forțele politice să lase deoparte patimile politice și să susțină acest demers inițiat în interesul majorității românilor”, susține Weber, parlamentar aflat în opoziție.
I.I.

2 COMENTARII

  1. Domnule Weber,la cati oameni ati dat salariu,ca sa propuneti o asa aberatie??? Stiti cat ia statul si cat trebuie sa platesti la un salariu de 800 euro????. Dumneavoastra traiti in lumea virtuala. In ziua de azi firmele sunt cu activitatea la supravietuire in proportie de 80%. Cand o sa revina PSD ul la oamenii de calitate pe care i-a avut altadata????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here