Deputatul Weber cere reducerea prețului la combustibili cu 1 leu

1725

Este obligatoriu ca măsura reducerii cu cel puțin 1 leu al prețului la combustibil să se facă în regim de urgența, susține deputatul de Gorj, Mihai Weber. „Această decizie nu mai poată fi amânată! Ea reprezintă o soluție atât pentru mediul economic cât și pentru populație”, a declarat edilul PSD.

Guvernul a decis să compenseze cu 50 de bani din prețul litrului de combustibil la pompă, timp de trei luni, a anunțat premierul Ciucă, joi, într-o declarație de presă. Măsura este valabilă pentru toți consumatorii. „Pentru ca cetățenii români și firmele să plătească mai puțin pentru carburanți am identificat împreună cu specialiștii o soluție de compensare în sumă fixă de 50 de bani care se va aplica direct la pompă”, a declarat Nicoale Ciucă la finalul ședinței de Guvern.

1 COMENTARIU

  1. Pai ce îl doare gura să zică, ăștia de la PSD una zic și alta fac. Ăsta și așa a zis multe și degeaba.Auduceti-va aminte ce zicea de grupurile de la Rovinari făcute cu chinezi,de un nou spital, de drumul expres Craiova Tg Jiu , de terminarea hidrocentralei de pe Jiu, de plafonarea energiei și gazului la nivelul anului 2020, etc,etc,etc. Bla, bla bla psd ist. Bla, bla, bla le vom da și noi la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here