Deputatul Weber, alături de tinerii social-democraţi de Ziua Internaţională a Copilului

312

Mihai Weber, deputatul PSD, a fost prezent sâmbătă la Novaci, în colegiul pe care îl păstoreşte, alături de tinerii TSD, oferind copiilor din localitate cadouri şi diplome cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Nu este însă prima oară, când Weber se implică în astfel de acţiuni în Colegiul 2 de Deputaţi, asta alături de cei din TSD Gorj.

De altfel, sâmbătă, 1 iunie 2013, TSD Gorj împreună cu tinerii social democraţi din Târgu-Jiu, Motru, Novaci şi Turceni au sărbătorit ziua copilului. Astfel, în municipiu, TSD Târgu-Jiu şi LSSD Tg. Jiu, alături de seniorii din PSD Târgu-Jiu au organizat o acţiune la care toţi copiii au fost aşteptaţi începând cu orele 16.00 în Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, lângă foişor, unde au fost în centrul atenţiei. Sub sloganul “În spatele fiecărui om se află un suflet de copil”, membrii organizaţiei TSD şi PSD au realizat o acţiune prin care au creat o atmosferă plăcută prin surprize oferite de personaje precum: clovni şi Albă ca Zăpada, cu desene pe asfalt, muzica, desene pictate pe faţă, baloane, jucării oferite cadou, şi nu în ultimul rând, poze la minut pentru a imortaliza diferitele momente petrecute împreună. “În fiecare dintre noi se află o inimă de copil. Prin această acţiune am încercat să ne amintim de copilărie şi să o aducem în viaţa noastră şi a copiilor noştrii”, a declarat Ştefan Constantin, preşedintele TSD Tg.Jiu.
De asemenea, în parcul central al oraşului Novaci, tinerii social-democraţi, le-au oferit micuţilor posibilitatea de a participa la concursul numit ”Prichindelul anului 2013”, concurs având 3 probe: aruncarea mingii la coş, concursul de pictură, concurs de alergat cu sacii. La sfârşitul competiţiei, micuţii au fost premiaţi cu diplome, cadouri şi dulciuri.
Acţiuni asemănătoare au avut loc şi la Motru şi Turceni dovedind faptul că tinerii social-democraţi se implică în viaţa comunităţilor din care fac parte.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here