Deputatul Vîlceanu știe de ce Iohannis a acceptat-o atât de ușor pe Dăncilă

255

Președintele organizației județene PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a apreciat, joi, că președintele Klaus Iohannis a lăsat PSD-ul “ca la dentist” când a acceptat să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă (PSD) pentru că “adevăratul plan” al social-democraților ar fi fost înlăturarea de la șefia DNA a Laurei Codruța Kovesi.

“Motivul desemnării aproape inexplicabile de către PSD a doamnei europarlamentar Dăncilă are și alte conotații despre care nu prea vorbește nimeni. Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare. Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE”, a apreciat Vîlceanu, citat de evz.ro. În această situație, în care Iohannis ar fi fost suspendat din funcție prin votul Parlamentului, continuă liderul PNL, președintele Senatului ar fi devenit, potrivit Constituției, președintele interimar al României. “În perioada de interimat a lui Tăriceanu, ministrul Justiției ar fi făcut propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA și Tăriceanu ar fi acceptat imediat”, a spus el. Potrivit lui Vîlceanu, după revocarea lui Kovesi PSD-ALDE nu ar mai fi continuat cu referendumul de demitere a lui Klaus Iohannis pentru că „ar fi fost inutil și și-ar fi provocat pierderi politice majore”. “Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Acum îi întreb pe toți cei care îl critică pe președinte azi, dacă intra în jocul acesta și PSD își rezolva problema cu Kovesi ar fi fost mai mulțumiți?”, a conchis liderul PNL.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Lasa datul cu parerea nea’ Dane , ca te pricepi la toate si la nimica . Plateste datoriile de milioane de euro a SC Rominex Mining Inginerii Fiscale SA la Stat si apoi mai vorbim . In afara de blaturi cu PSD ul nu te pricepi la nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here