Deputatul Vîlceanu, de partea lui Cîțu și Arafat

2215

Premierul Florin Cîțu l-a adus, luni, la ședința Partidului Național Liberal, pe șeful DSU, Raed Arafat, pentru a explica noile restricții introduse de autorități. În timp ce unii liberali au criticat prezența lui Arafat la ședința de partid, vorbind despre „o eroare politică majoră”, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este de partea premierului Cîțu.
„Foarte utilă prezența secretarului de stat Raed Arafat la şedinţa de azi a conducerii PNL. PNL este cel mai mare partid din coaliţia de guvernare şi este normal să primim toate informaţiile necesare privind gestionarea pandemiei. Domnul Arafat a explicat de ce au fost necesare restricţiile impuse de Guvern, după consultarea prealabilă cu specialiştii şi instituţiile abilitate care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus. În acest fel, liderii PNL pot explica cetățenilor mult mai clar de ce aceste măsuri au fost necesare. Măsuri care nu sunt deloc confortabile, dar absolut necesare pentru a învinge pandemia. Este clar că am obosit cu toţii, dar mai avem nevoie de un ultim efort”, a anunțat Dan Vîlceanu.
Liberalul gorjean spune și de ce a fost importantă prezenţa şefului DSU la sedinţa liberalilor: „Şi până la urmă, pe cine să ascultăm în lupta cu pandemia? Pe doamna Şoşoacă sau pe domnul Arafat, care s-a aflat în prima linie în lupta împotriva pandemiei încă din vremea guvernului Orban, din primele zile ale apariţiei coronavirusului?”, a spus liberalul.
În schimb, deputatul PNL Florin Roman nu a privit cu ochi buni această invitație. „Invitarea lui Raed Arafat la şedinţa Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră. Nu ştiu cine a avut măreaţa idee, dar greşeli de genul acesta costă politic întregul PNL! Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare!”, a conchis liberalul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here