Deputatul Văcaru îi dă replica lui Simionescu: ,,L-am numit președinte la Bălănești, nu a făcut nimic, l-am înlocuit! Ruperea organizației de la Gorj nu e reală”!

1157

Alin Văcaru, secretarul general al Pro România, deputat de Gorj, i-a replicat lui Călin Simionescu legat de așa-zisa dezmembrare a organizației din județul nostru, după tensiunile apărute la Centru, pe tema susținerii PNL sau a PSD. Parlamentarul susține că au fost plecări din organizație și vor mai fi, dar nu în numărul precizat, duminică, de Simionescu. Văcaru nu a negat însă că fostul judecător Ion Stănulescu, candidat al partidului la europarlamentare, s-a retras, în octombrie, din partid fără să aducă reproșuri organizației județene.

,,Pe Călin Simionescu l-am numit președinte la Bălănești, nu a făcut însă nimic și am luat decizia să-l înlocuiesc cu un alt coleg din Bălănești.
El nu face parte din biroul de conducere județean și de aceea este supărat”, a explicat parlamentarul de Gorj, creionând motivul pentru care Simionescu ar fi decis să iasă public cu ultimele declarații ce relevă o filială dezmembrată.
,,El nu înțelege că în acest partid nu contează vechimea, toți suntem egali și primim (funcții) doar după implicare. Dar, poate să plece unde vrea el.
Dacă spune însă că pleacă cu el 300 de membri are o problemă gravă și îl pot ajuta cu un control de specialitate. Îi urăm însă succes în noul proiect politic!”, a completat deputatul.
Parlamentarul care coordonează și organizația județeană a PRO România Gorj a subliniat, în acest context, și că judecătorul Stănulescu și-a anunțat retragerea, partidul păstrând însă legătura cu acesta. ,,Dobrotă Nicolae este fînul meu și s-a retras din motive personale, pe care nu vreau să le detaliez”, a mai spus deputatul, după ce Simionescu a făcut, duminică, public și acest aspect.

ALDE nu a ajutat Pro România
,,Rezultatul Pro România, la Gorj, a fost de 10.02% la europarlamentare și acum la prezidențiale de 9.50%, în condițiile în care cei de la ALDE nu ne-au ajutat deloc și nu am avut candidat un membru al partidului. Eu sunt însă mulțumit, dar mai avem foarte mult de muncă, însă cu această echipă tânără o să reușim să creștem sănătos. O să mai fie plecări, mai ales că s-a înscris în partid oricine a dorit, dar, în timp, sigur, vor rămâne doar cei care vor să se implice și își doresc o carieră politică”, a completat Văcaru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here