Deputatul Severus Militaru şi o vacanţă de 3.600 de euro!

412
militaruDeputatul democrat-liberal Severus Militaru s-a întors recent dintr-o vacanţă pe care a catalogat-o ca fiind extraordinară! Acesta a petrecut 10 zile în Antalya, alături de soţia şi de cele doi copii ai săi. “Este pentru prima dară când am fost în Antalya, soţia a ales destinaţia, iar rezervările le-am făcut printr-o agenţie de turism din Bucureşti” , ne-a declarat Militaru.

Deputatul nu regretă suma pe care a plătit-o pentru această relaxare în locuri de vis, preţul piperat ridicându-se la 900 de euro pentru fiecare membru al familiei.

Familia Militaru a ales să parcurgă distanţa până în Antalya cu avionul deoarece fiica acestora, de dragul fiicei, care are doar patru ani, şi pentru care, drumul cu maşina ar fi fost extrem de obositor. Soţii mai au şi un fiu, în vârstă de 13 ani.
Aceştia au fost cazaţi la un hotel de cinci stele, beneficiind de servicii all-inclusive. “N-am cuvinte să descriu ce am văzut acolo. Totul e super! Turcii îi întrec pe toţi! Ei au de toate, şi piscine, şi restaurante bune, şi locuri de joacă pentru copiii de toate vârstele” , ne-a mărturisit încântat democrat-liberalul.
Soare nu, umbreluţe da!
Banii nu au contat pentru acesta, gândindu-se mai întâi la familia sa, care îl suportă întreg anul plecat, făcând naveta între Gorj şi Bucureşti şi prins fiind cu activităţile sale politice. “O dată pe an plecăm în concediu, iar an de an mi-am propus să schimb locaţia. Vara trecută am fost tot în Turcia, dar în staţiunea Kusadasi”. Militaru nu a stat prea mult la soare deoarece nu îi place, însă a vizitat împrejurimile şi a stat sub umbreluţe, privind cum copiii săi se distrează.
Mulţumirea acestuia vine din faptul că serviciile şi calitatea se ridică la cele mai înalte standarde. “Acum aş îndruma pe oricine să aleagă Antalya”. De câţiva ani încoace, familia Militaru alege să îşi petreacă vacanţele numai în străinătate, chiar dacă uneori scot mai mulţi bani din buzunare. “În urmă cu mulţi ani mergeam pe litoralul românesc. Mergeam şapte ore cu maşina, prindeam aglomeraţie, mai făceam încă patru ceasuri prin Constanţa, şi îmi pierea tot cheful de vacanţă. Când mă întorc din concediile din afara graniţelor României simt că am fost în vacanţă şi vin cu un alt tonus!” , a încheiat deputatul Severus Militaru.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here