Deputatul Severus Militaru a făcut Revelionul la Sinaia

308
severus militaruDemocrat-liberalul Severus Militaru a ales să petreacă 4 zile pe Valea Prahovei, în staţiunea Sinaia. „Am vrut să petrecem o perioadă la munte, pentru a ne relaxa, şi pentru a mă întoarce cu forţe noi la muncă, iar copiii la şcoală”. De Crăciun însă, acesta a stat cu familia la mama sa, la Motru.

Şi pentru a păstra spiritul sărbătorilor, el şi-a pus copiii să-l ajute la împodobirea brăduţului. Acesta a ales să cumpere un brad artificial deoarece nu lasă mizerie şi pentru a fi eco. „Am fost atent să cumpăr cadouri soţiei şi copiilor. Fetiţei, care are doar 4 ani, i-am luat o jucărie, iar băiatului de 13 ani, o enciclopedie”, a completat deputatul.

Mai relaxat şi odihnit deoarece a început un nou an într-o staţiune montană, Militaru îşi doreşte ca în 2010, pe plan politic să facă mai multe decât în 2009 şi să fie mult mai vizibil. Acesta a meditat mai mult la acţiunile pe acre le-a întreprins atât în politică, dar şi în viaţa de zi cu zi, şi, hotărât din fire, a decis cum trebuie să acţioneze în 2010, pentru a se simţi mai împăcat cu sine. „Pe plan personal vreau să termin nişte cursuri, precum să-mi închei şi doctoratul la Petroşani, dar să stau şi mai mult cu familia”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here