Deputatul Radu Miruță: Nu vă e rușine să vă certați la capul muribundului?

1206

Șefii PSD și PNL Gorj întrec orice limită a demagogiei, arată deputatul USR Radu Miruță într-un comunicat de presă transmis, astăzi, și care începe cu o întrebare: ”Nu vă e rușine să vă certați la capul muribundului?”

”Fiecare încearcă să profite electoral de situația Complexului Energetic Oltenia, mințind că luptă să salveze ba salariații, ba grupurile de producție pe cărbune.

Fiecare plimbă prin fața minerilor și energeticienilor oamenii puși de partidul lui în funcții ministeriale, din care pot lua decizii care să schimbe lucrurile. Angajații CEO sunt amăgiți cu inițiative, care se opresc imediat ce se termină transmisiunile live, în care ei joacă roluri de salvatori.

Nu salvează nimic, pentru că scopul lor nu este să schimbe situația Complexului Energetic Oltenia, ci să profite de situație, în campania electorală pe care au început-o deja și să pună mâna pe banii alocați pentru închiderea mineritului.

Dacă vreți să ajutați CEO și angajații, puteți să o faceți, pentru că aveți toate pârghiile, fiind la guvernare, voi și ai voștri. Dar nu asta încercați, nu durerea Gorjului sau a minerilor și energeticienilor este preocuparea voastră acum, ci cum să vă faceți propagandă, să-i duceți de nas pe bieții oameni, amăgindu-i că vă luptați pentru ei”, a mai precizat liderul USR Gorj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here