Deputatul Radu Miruţă, atac la senatorul Ion Iordache!

1197
Deputatul (USR) Radu Miruţă îl acuză pe senatorul Ion Iordache (PNL), într-o postare pe Facebook, că este “învechit în rele”:
“Senatorul Ion Iordache minte de două ori (cel puțin). Prima dată, atunci când spune că USR a blocat adoptarea proiectului de lege privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. A doua oară cand se laudă nemeritat că a sustinut proiectul de lege chiar dacă a fost ”mai reținut in declaratii publice”.
Îi reamintesc public senatorului PNL Ion Iordache că a încercat chiar el blocarea PLX 75, spunând public in sedintele de la Prefectură că acest proiect nu este viabil si ca nu are nicio sansa de reusită. Mai mult, acest proiect de lege a ajuns in plenul Parlamentului (Camera Deputatilor), unde va fi votat mâine, cu PNL pozitionat permanent împotriva adoptării sale!!! Stau mărturie stenogramele sedintelor Comisiei de Munca. Hoțul (de idei, in cazul ăsta) strigă prindeți hoții…
Ce am făcut eu și colegii din USR pentru acest proiect de lege stie toata lumea. Stau marturie aceleasi stenograme, amendamentul depus care a schimbat complet filosofia legii, pe care acum refrazat il susține o majoritate, pozitii publice, gasirea de solutii cand toti spuneau ca nu se poate, anularea frânelor puse de cei care nu doreau acest proiect, prin argumente imbatabile. Și, ce e mai important, stiu lucratorii din CEO cu care am interacționat pe parcursul acestei lupte cu grupuri interesate.
Acum cand, la inițiativa USR s-a constituit o majoritate clara de sustinere a proiectului, cu USR motor principal, dl. Iordache încearcă să-și insușească nemeritat un efort de succes care nu îi aparține. La război înapoi, la plăcinte înainte spune o vorbă din popor care i se potrivește perfect domnului de Turceni.
Din păcate, Gorjul este încă reprezentat în Parlament de astfel de politicieni învechiți în rele. Cameleoni de profesie, schimbându-și culoarea politică si pozitiile publice in functie de interesele personale sau de conjunctură”, a scris deputatul, astăzi, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here