Deputatul Popeangă nu se vede în PRM Gorj

320
Vasile Popeangă spune că îşi va încheia cariera politică doar în PSD, cu excepţia unei eventuale sancţionări a sa cu excluderea din partid. Deputatul social-democrat face precizările respective după ce liderul PRM Gorj, Ion Fugaru, a anunţat că un parlamentar din PSD, de la nivel de judeţ, a semnat adeziune la partidul său.

Fugaru a precizat că va face publică adeziunea doar după Congresul PSD de la sfârşitul acestei săptămâni, toate speculaţiile ulterioare indicându-l pe Popeangă drept posibil viitor membru PRM.

Speculaţiile respective au fost întărite şi de fostul deputat Pantelimon Manta, care a declarat că nu vede un alt parlamentar din PSD Gorj care să se înscrie la PRM, cu excepţia lui Popeangă. Manta şi Popeangă au colaborat la începutul anilor 2000, când au condus PD Gorj, până în vara anului 2004, când Traian Băsescu i-a tăiat de pe listele electorale ale partidului, fiecare migrând ulterior la PNL şi, respectiv, PSD.
Vasile Popeangă declară acum că Manta ar trebui să vorbească doar în nume propriu şi, eventual, dacă mai este interesat de politică, să se înscrie la PRM Gorj pentru că ar face un cuplu „excelent” cu Fugaru. Deputatul PSD afirmă că ambii politicieni vorbesc despre el doar pentru a-i mai băga presa în seamă şi pentru a nu fi uitaţi de electorat. Popeangă spunând că nu va mai pleca din partidul în care este membru decât dacă va fi exclus.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here