Deputatul Popeangă: “Managerul Ciurel trebuie să spună exact cine sunt liderii PSD pro-Condescu”

247

Parlamentarul PSD Gorj, Vasile Popeangă, a comentat ieri schimbarea din funcţia de director de Resurse Umane a CEO, a lui Ion Răuţ, de către managerul Laurenţiu Ciurel, dar şi comentarile acide ale fostului vicepreşedinte PSD la adresa liderilor din partidul aflat la Putere care, în opinia acestuia, “urmăresc, în continuare, ca interesele lui Marin Condescu să fie puse în practică”. Popeangă consideră că la nivelul unei companii se pot face oricând schimbări, cum este şi cea care îl priveşte pe directorul Răuţ, dar este convins că acest lucru nu s-a făcut la influenţa social-democraţilor asupra cărora, ar crede Ciurel, Marin Condescu ar exercita influenţă.

Popeangă readuce aminte, iar că în PSD Gorj au existat şi există numeroase nemulţumiri din partea membriilor care au fost destituţi din funcţii, lucru care i-a fost adus şi lui la cunoştinţă la cabinetul parlamentar, dar, este convins, şi că respectivii au reclamat acelaşi lucru şi şefului PSD, Victor Ponta. “Sunt lucruri reale, nu poţi contesta realitatea, sunt nemulţumiri în rândul membrilor PSD Gorj legate de reorganizările din CEO, dar eu le-am spus celor în cauză, de fiecare dată, că şefii companiei nu i-au retrogradat din funcţii pe criterii politice”, a declarat Popeangă, căruia schimbarea lui Răuţ de la Resurse Umane i se pare absolut normală chiar şi fără explicaţii suplimentare. Acesta nu înţelege însă de ce Laurenţiu Ciurel dă vina pentru schimbare pe liderii PSD care ar fi pro-Condescu. “Domnul manager Ciurel, ar fi firesc, să nu lase lucrurile nelămurite. Ar trebui să spună public care sunt social-democraţii care urmăresc ca interesele lui Marin Condescu să fie puse în practică şi ce legătură are asta cu Răuţ. În ce priveşte schimbarea lui Răuţ eu sunt convins că s-a făcut pentru bunul mers al companiei”, declară parlamentarul PSD. Popeangă a menţionat, în acest context, că el nu are nicio legătură cu schimbarea lui Răuţ, reamintind că oricum el nu este un om “agreat de conducerea CEO”.
Ciurel a încercat ieri să arunce vina pe liderii PSD din judeţul nostru pentru a contesta că şeful partidului i-ar fi cerut, urmare a numeroase reclamaţii ale membrilor de partid legate de reorganizările din compania de stat, să ia măsuri cu cei vinovaţi de la CEO. Deşi anunţă schimbarea directorului de Resurse Umane a CEO, Ciurel se simte obligat să conteste şi motivul care a stat la baza înlocuirii din funcţie a lui Răuţ şi mutării acestuia la noua divizie.

Critici legate de reorganizare, de câteva luni
De altfel, deputatul PSD Gorj a comentat chiar şi în presa centrală reorganizarea din CEO, chiar în luna martie a acestui an. “Peste 25 de persoane m-au contactat. M-a surprins trecerea de pe funcţia de economist pe funcţia de muncitor necalificat. Nu mi se pare normal”, a precizat Popeangă, în urmă cu două luni pentru cotidianul “Evenimentul Zilei”.
Începând cu luna iunie, directorul Ion Răuţ conduce Divizia de Pază a Complexului Energetic Oltenia.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here