Deputatul PNL, Gheorghe Pecingină: Și-au bătut joc de speranțele oamenilor!

2375

Deputatul Gheorghe Pecingină a avut o reacție pe pagina sa de socializare, cu privire la Legea 197/2021 despre care a spus de la început că nu se va putea aplica. Acesta acuză că minerii și energeticienii au fost batjocoriți și ampăgiți, referindu-se la deputatul USR, Radu Miruță, cel care a susținut legea pentru care angajați ai CEO au protestat șase luni, zi de zi, la Târgu Jiu.

„Citesc cu mare surprindere cum „unii” își revarsă indignarea că legea lor nu se poate pune în aplicare .

Legea  a fost scrisă și votată de cei care acum scriu ca sunt vinovați Pecingină și Vilceanu că nu se poate aplica. Culmea ! Pecingină și Vilceanu care le spuneau și înainte să fie votată că nu se va putea aplica.

Acum în loc să-și asume că și-au bătut joc de speranțele oamenilor, i-au găsit vinovați pe cei care îi atenționau ca sunt populiști și pentru câteva voturi batjocoresc oamenii care și-au pus speranța ca sunt oameni de buna credință.

“Poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul.” – Abraham Lincoln – a scris parlamentarul pe pagina sa de socializare.

În paralel, lideri de sindicat din CEO anunță acțiuni în stradă. Protestele vor avea loc pentru că legea care reglementează ieșirea la pensie cu 13 ani mai devreme în condiții speciale de muncă, nu se aplică, președintele Casei Naționale de Pensii anunțând că aceasta nu se poate aplica retroactiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here