Deputatul Morega: “Atrag atenţia şefilor PDL să se lase de sportul racolării primarilor liberali”

195

morega-074Parlamentarul UNPR, Dan Ilie Morega, face un apel către liderii PDL Gorj atenţionându-i să nu mai atenteze la primarii liberali care au fost puşi pe funcţii şi ajutaţi de el.

Morega susţine că anumiţi pedelişti cu funcţii în organizaţia portocalie de la Gorj s-ar deda la şantaj şi constrângere pentru primarii liberali, cei afectaţi plângându-i-se reprezentantului UNPR. Morega atrage atenţia chiar parlamentarilor PDL să nu uite că şi el i-a ajutat să ajungă pe funcţiile dorite şi că, nu este colegial, să preia oameni de la un partid la altul.

Anumiţi lideri ai PDL Gorj par că i-ar strica apele lui Dan Ilie Morega, parlamentarul pornit să consolideze UNPR Gorj. Aflat în negocieri cu anumiţi primari, în special de factură liberală, Morega este deranjat de faptul că şi unii pedelişti încearcă acelaşi lucru, cam pe la aceleaşi persoane. Respectivii “portocalii”, s-ar face că uită că edilii sunt curtaţi şi de Morega, şi chiar ar întinde coarda constrângându-i pe primarii în cauză să treacă la PDL. “Vreau să atrag atenţia PDL-ului, dar şi liderilor de la alte partide, să se lase de sportul racolării primarilor liberali pe care au i-am ajutat atât să ajungă pe funcţii cât şi în timpul mandatului lor. Să nu se uite cât m-am ocupat eu de primăriile în cauză. Doresc să îi avertizez că nu este nici măcar colegial de a prelua oameni de la un partid la altul”, a declarat Morega.

“Să nu se supere dacă iau şi eu primari ai PDL”

Parlamentarul îşi continuă pledoaria avertizând, totodată, că dacă respectivii nu se potolesc, va face şi el acelaşi lucru. “Să nu se supere dacă iau şi eu primari ai PDL”, declară Morega care exemplifică faptul că deputatul democrat-liberal Constantin Severus Militaru a intrat deja pe teritoriul său la Samarineşti. “Pe Militaru îl avertizez sever: «Suntem într-o coaliţie dar să fim fair-play»”, a completat fostul deputat PNL. Morega avertizează astfel PDL-ul şi parlamentarii PDL să îşi îndrepte atenţia spre alţi edili locali sau să îşi facă ei alţii.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here