Deputatul Iriza(ALDE) a votat pentru eliminarea timbrului de mediu!

301

,,Acum, la Camera Deputaților, cameră decizională, se va supune la vot, eliminarea timbrului de mediu pentru autovehicule. Eu sunt convins că aceasta va trece și cu votul meu și al colegilor de la ALDE. Taxa pentru cazierul fiscal și judiciar se va elimina și ea, în urma votului de astăzi.  Alte taxe eliminate sunt și cele percepute de Oficiul Național al Registrului Comerțului, la înființarea unei firme, precum și la înregistrarea mențiunilor. Numai mențiunea costa în jur de 500 de lei pentru o firmă care se adresa ONRC. Proiectele sunt și în favoarea gorjenilor care au fost obligații, în ultimii ani, să plătească sume incredibil mari pentru aceste acte și pentru înmatricularea vecolelor noi și second-hand”, a declarat, inițial, Scarlat Iriza.

La momentul redactării informației, proiectul a fost votat, taxele în cauză fiind acum istorie!

Reamintim că parlamentarul de Gorj conduce lista de candidați la Senat ai ALDE Gorj la alegerile parlamentare, avizată aseară de liderii partidului. După Scarlat Iriza, inginer energetic, în lista de candidați se află Vasile Râbu, inginer minier, Negrescu Mădălina, fostă Ciolocoi, profesor, și medicul Ramona Oprea de la SJU Târgu-Jiu.

La Deputați, lista este condusă de Dian Popescu, acesta fiind urmat de către Eduard Lădaru, Rodica Dîrnu, Ciobănoiu Ion, lider de sindicat, și de Camelia Stanciu, avocat la Motru, fost candidat la alegerile locale pentru primăria municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here