Deputatul Iriza: “Este o greşeală numirea lui Costoiu, coordonator pe Colegiul 3”

257

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Gorj întrunit recent a stabilit în cadrul unei şedinţe că repartizarea localităţilor din Colegiul 3 care au fost deţinute de către deputatul Scarlat Iriza, în prezent independent, să fie preluate de către senatorul, Mihnea Costoiu. Vestea nu l-a bucurat deloc pe deputatul de pe Colegiul 3, Scarlat Iriza, care a făcut echipă bună cu Cosmin Popescu, şi care spera ca foştii săi colegi să-l numească pe acesta responsabil cu localităţile din colegiul său.

“La BPJ s-a mai discutat şi despre repartizarea localităţilor care au fost deţinute de către domnul deputat Scarlat Iriza. Acestea au fost preluate, prin decizie a BPJ Gorj, de către senatorul Mihnea Costoiu. Toate localităţile de care deputatul Iriza răspundea până acum au fost preluate de către Mihnea Costoiu, pe decizia membrilor BPJ”, a declarat, ieri, Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, în cadrul unei conferinţe de presă.

Anunţul oficial al PSD Gorj l-a luat prin suprindere pe Iriza
Asta deoarece deputatul considerase, chiar public, faptul că locul său de coordonator al localităţilor din colegiul său ar fi trebuit să revină lui Cosmin Popescu, fost deputat aici şi cel care s-a ocupat îndeaproape, alături de fostul social-democrat, de scoaterea celui mai mare scor la prezidenţiale, pentru Victor Ponta, din cele 6 colegii. Întrebat cum apreciază numirea lui Costoiu, Iriza a menţionat următoarele: “eu cred că este o greşeală din partea conducerii, deşi eu nu ar trebui să mă bag pentru că sunt un deputat neafiliat în momentul de faţă, bine, cu toate că nu mi-am dat demisia din PSD însă nu mai activez în grupul parlamentar al PSD-ului. Eu zic că trebuia pus un om care vine săptămânal în colegiu sau care este continuu, aici, în zonă, iar, cred, cel mai potrivit era Cosmin Popescu. Dacă dânşii au stabilit că domnul Costoiu este senator şi poate să vină în Colegiul 3, să vină. Dar dacă nu vine..”.

cosmin-popescu-deget-insTeamă de Popescu?!
Scarlat Iriza consideră că social-democraţii chiar s-ar teme să-l promoveze pe Cosmin Popescu despre care s-a vehiculat că ar urma să candideze la şefia Consiliului Judeţean Gorj în 2016. “Probabil că este o teamă deoarece Cosmin Popescu este foarte bine văzut de primarii din Colegiul 3 şi nu numai. Pe Costoiu puteau să-l pună responsabil pe localităţile din Colegiul 2 de Senat”, a subliniat Iriza.
Cosmin Popescu a renunţat la funcţia de director de Resurse Umane a CEO, şi de teama unor procese ce se puteau îndrepta împotriva lui în urma reorganizării de personal din structură, asta cu atât mai mult cu cât acesta are o condamnare cu suspendare şi un termen de încercare încă nefinalizat. Acum, Popescu este consilier al managerului CEO, Laurenţiu Ciurel.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here