Deputatul Iriza (ALDE): “Senatorul Barbu și PNL sunt groparii CS Pandurii”

363

Parlamentarul de Gorj al ALDE, Scarlat Iriza, a menționat, joi, în cadrul unei conferințe de presă a organizației că CS Pandurii merită să fie ajutat financiar de către Complexul Energetic Oltenia, deoarece de două luni compania este pe profit. Iriza crede că cei de la CEO ar putea da, din nou, în această perioadă, contribuția financiară la club, parlamentarul făcând un apel către Ministerul Energiei să accepte acest lucru. Iriza a completat, de altfel, că Tudor Barbu, senator PNL, ar fi încercat să influențeze ministrul Energiei și inclusiv pe premierul Dacian Cioloș să nu mai finanțeze clubul de fotbal gorjean, pentru a aduce un deserviciu electoral actualei conduceri a CS Pandurii, din care fac parte lideri marcanți ai PSD.

Redresarea Pandurii, nu pe vorbe și minciuni!
“Tudor Barbu și alții aflați în conducerea PNL Gorj, din informațiile pe care le dețin, au făcut tot posibilul să îngroape CS Pandurii și nu să ajute clubul de fotbal, respectivii șoptindu-le în urechi, lui Cioloș și lui Grigorescu, să nu cumva să accepte refinanțarea Pandurilor acum că CEO e pe plus. E rușinos că respectivii liberali, după ce s-au opus cu vehemență Legii energiei, demonstrează că se opun și sportului iubit de gorjeni”, a declarat Scarlat Iriza.
Nu este singurul care, ieri, a luat apărarea CS Pandurii. A făcut-o, în cadrul conferinței de presă a ALDE Gorj, și senatorul Dian Popescu, dar și copreședintele Marius Borcan. “Am un gust amar vizavi de ce se întâmplă în acest moment în Gorj, vizavi de sport”, a spus Dian Popescu.
În ceea ce îl privește pe Iriza, acesta în 2008 a sponsorizat, din salariu, echipa Pandurii. “Cheltuiam, la două săptămâni, 10 milioane de lei, cu acest protocol. Mă uit, vizavi de Pandurii, la gogoșile domnului Barbu, membru PNL și contracandidat al meu. La locale s-a lăudat că face fabrici și uzine, că modernizează județul, dar nu s-a întâmplat nimic. A venit acum recent cu încă o gogoașă că o să aducă investitori la Pandurii, nimic adevărat”, a conchis Iriza.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here