Deputatul Elvira Șarapatin și secretarul de stat Maioreanu, activi în campanie

1124

Șefa Femeilor PSD, deputatul Elvira Șarapatin, a participat, marți, la Rovinari în campania electorală. Alături de femeile din OFSD Rovinari și din organizația social-democrată din localitate, parlamentarul și liderii PSD Gorj s-au întâlnit cu localnicii, pe străzile din oraș.
La campanie au participat Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, președintele organizației, dar și Andrei Maioreanu, secretarul de stat din Ministerul Energiei.
,,O zi de campanie alături de colegii de la PSD Rovinari! Oamenii de aici ne-au primit cu căldură și ne-au promis că în ziua votului ne vor fi aproape. Nu suntem deloc puțini și azi am dovedit-o, ne sprijinim şi ne respectăm când alții doar stau și ne judecă!
Așa am reusit și azi, prin moralitate şi dăruire să redăm adevărata imagine a unei echipe cu principii ce nu au legătură cu ,,fluieraşii de pe margine” și ,,cameramanii de ocazie”. Am găsit aici oameni dornici să ne asculte, și lor le suntem datori moral să mergem înainte”, a anunțat PSD Gorj, pe pagina proprie de socializare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here