Deputatul Elvira Șarapatin și-a depus jurământul de credință! Vezi unde va avea cabinetul

254

Parlamentarii de Gorj, aleși la scrutinul din 11 decembrie, și-au depus astăzi jurământul de credință în Camera Deputaților și Senat. Printre cei care au jurat că își vor servi țara s-a aflat și deputatul Elvira Șarapatin, care așteaptă și constituirea comisiilor parlamentare. Șarapatin va face, cu siguranță, parte din comisia pentru învățământ, aceasta constituindu-se în funcție de exeperiența profesională a noilor aleși. Există însă posibilitatea ca singura deputată de Gorj să facă parte din Comisia Juridică. ,,Am avut și am încă o activitate intensă astăzi, zi în care mi-am depus jurământul în plenul Camerei Deputaților. Fac parte din Grupul PSD care este format din 154 de social-democrați aleși pe 11 decembrie, grupul fiind condus de către Eugen Nicolicea. În ce privește comisiile, voi face parte fie din comisia de învățământ, fie din cea juridică. Astăzi urmează să îmi depun demisia din poziția de consilier județean, lucru pe care l-am amânat până la validarea în noua funcție. Le mulțumesc încă o dată gorjenilor pentru votul de credință ce mi-a fost oferit și îi anunț că proiectele pe care le voi iniția vor fi pentru ei. Le mulțumesc și femeilor care au încredere în mine și în faptul că le voi reprezenta în Parlamentul României”, a declarat acum deputatul Elvira Șarapatin.

Lidera organizației de femei a PSD Gorj va avea cabinetul parlamentar în incinta Palatului Administrativ Gorj, la parter, în spațiul ocupat de fostul deputat Vasile Popeangă. Cabinetul se va învecina cu cel al senatorului PSD, Florin Cârciumaru, care va deține spațiul ce a fost ocupat anterior de către Toni Greblă.

 

La parterul clădirii se mai află, cabinetele deputaților PSD, Victor Ponta și Mihai Weber, și cel al senatorului ALDE, Scarlat Iriza. Cabinetul lui Alin Văcaru, deputat PSD, se va afla la primul etaj al clădirii, în locul celui deținut de către deputatul Ion Cupă, acum parlamentar ALDE de Dolj.

Ieri s-a constituit comisia de specialitate care a validat 326 de noi parlamentari, amânându-se  validarea în cazul a trei care nu au adus toate actele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here