Deputatul Elvira Șarapatin donează un monitor de supraveghere pentru funcții vitale către Secția ATI!

3291

Elvira Șarapatin, parlamentar de Gorj, va preda mâine un monitor de supraveghere pentru funcții vitale, către personalul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Deputatul a discutat, în prealabil, cu conducerea spitalului, cu managerului Vienescu și cu șeful ATI, în vederea achiziționării și donării acestui aparat.

Deputatul PSD a achiziționat aparatul cu 5000 de lei de la o firmă de profil din Deva. ,,Aștept aparatul comandat pentru a-l dona Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, deoarece mi s-a spus că, sigur, va ajunge în municipiu vineri, firma trimițându-l prin curierat. Am decis să ajut, vând în vedere starea de urgență de la nivelul întregii țări și necesitățile personalului medical din spital. Am considerat că este un gest de bun simț și omenie să donez acest aparat de monitorizare și supraveghere pentru funcțiile vitale, el fiind absolut necesar pentru pacienții de la reanimare, asta după ce am întrebat personalul de specialitate ce necesită, urgent, la spital. Am luat, astfel, legătura cu șeful Secției ATI, l-am întrebat ce este prioritar de achiziționat acolo și am căzut de acord pentru cumpărarea acestui aparat. Mă bucur că pot să fiu de folos spitalului județean, unitate vitală pentru protejarea stării de sănătate a cetățenilor din Gorj. Rămâne să contribuit și cu alte materiale sanitare de urgență, mănuși, combinezoane, măști, materiale de dezinfecție pe care le-am comandat deja”, a declarat Elvira Șarapatin, parlamentar de Gorj.

Elvira Șarapatin a transmis și un îndemn prietenesc gorjenilor: ,,Stați acasă! Trebuie să prevenim și să ne protejăm prima dată singuri apoi să așteptăm ajutorul autorităților”.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here