Deputata Mocioi, în apărarea femeilor de serviciu

254

Deputatul Partidului Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD), Niculina Mocioi, a depus la Ministerul Educaţiei Naţionale şi la Ministerul Muncii memoriul Sindicatului Liber din Învăţământ Târgu-Jiu, prin care se solicită un salariu decent pentru femeile de serviciu din şcoli, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de către deputat.

Este vorba despre memoriul redactat şi susţinut de sindicatele din Gorj, prin care se solicită ca sporul de vechime să nu mai fie inclus în salariul de bază al personalului nedidactic.
“Am decis să aduc în atenţia miniştrilor problema a sute de persoane din Gorj. Nu cred că 600 de lei este un salariu cu care poţi să pui mâncare pe masă, să te îmbraci, să plăteşti facturi şi să-ţi trimiţi copilul la şcoală. Am cerut celor doi miniştri, Remus Pricopie şi Mariana Câmpeanu, să găsească soluţii pentru problema oamenilor sau cel puţin să aflăm care sunt paşii ce trebuie urmaţi pentru ca personalul nedidactic să nu mai fie umilit”, a transmis Mocioi prin intermediul unui comunicat de presă.
Săptămâna trecută, zece sindicalişti, profesori, dar şi femei de serviciu, au înmânat memoriul autorităţilor judeţene, dar şi partidelor parlamentare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here