Deputat de Gorj: În septembrie, mă mut de acasă

1839

Parlamentarul de Gorj Victor Ponta nu este de acord cu organizarea alegerilor locale la sfârșitul lunii septembrie. Parlamentarul spune că, în contextul creşterii numărului infecţiilor cu noul coronavirus, scrutinul poate fi organizat „când nu punem în pericol populaţia”.
„Nu vreau să-mi îmbolnăvesc familia dacă facem alegeri (…) În septembrie, mă mut de acasă, dacă facem alegeri. Să fie organizate alegeri când nu punem în pericol populaţia”, a anunțat Ponta.
Totodată, deputatul de Gorj afirmă că, în acest moment, prioritatea României nu o prezintă alegerile locale, ci repornirea economiei. „Eu cred că dacă nu facem alegeri acum, nu moare nimeni în România. Avem niște primari mai buni sau mai răi, unii dintre ei vor trece de la PSD la PNL, și o să-i aveți tot în funcții. Mi se pare foarte greșit să nu începi cu economia, să nu începi cu educația, să nu începi cu sănătatea și să începi cu alegerile”, a mai spus Ponta, afirmând că este pentru prima dată când agenda politică este total ruptă de agenda publică, iar asta e o mare problemă. „Când ai o săptămână cu peste 1000 de cazuri, când ai 18.500 de secții de vot în care 20 de oameni stau de dimineață până seară, și vin vreo 2.000 sau 1.500 să voteze, cum facem cu ștampila?
Intră Ponta în cabina de vot, iese din cabina de vot, intră cineva, un angajat al statului român, care dezinfectează policioară aceea, dezinfectează ștampila și i-o dă următorului. Se va întâmpla chestia asta? Aș vrea să fie alegerile mâine, în septembrie, în octombrie, în noiembrie, când vor ei, chiar cred că trebuie făcute alegeri, dar atunci când nu ajung fiecare acasă cu gândul că îmi pun în pericol familia”, a conchis Victor Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here