Deputat de Gorj: De ce vor șoșocarii și lăutarii să dăm liber la murit?

1991

Deputatul PNL de Gorj, Gheorghe Pecingină, are un mesaj extrem de dur la adresa celor care au ieșit în stradă să protesteze împotriva noilor restricții anunțate de autorități. „În timp ce șoșoacele și șoșocii instigă la haos și violență, iar huliganii și lăutarii au pornit în stradă, peste o mie de români sunt țintuiți la ATI, se sufocă și așteaptă o gură de aer și o secundă în plus de viață!”, spune Pecingină.
Parlamentarul de Gorj a declarat că afirmațiile sale nu-i vizează pe cei din domeniul HoReCa, ale căror afaceri au fost puse pe butuci, iar lucrătorii au rămas fără venituri. „În timp ce «artiștii» se tem că nu le mai intră în buzunare sau în conturi, după caz, «fără număr» bani nefiscalizați, alții se tem că nu-și vor mai vedea niciodată tații, mamele, copiii, frații! Ce ne cer «protestatarii»? Să ne batem joc de memoria celor peste 23.000 de români morți până acum! Să ne batem joc de cei peste 1000 de bolnavi din ATI! Să dăm dracu vaccinarea! Să ne facem că nu vedem că doctorii sunt nevoiți să aleagă pe cine salvează și pe cine lasă să moară! Șoșocarii vor să dăm dracu măsurile de protecție și să dăm liber la murit! Toate acestea nu pot fi ignorate de un guvern responsabil, iar Guvernul Cîțu este un guvern responsabil! De altfel, niciun guvern din statele civilizate nu-și lasă cetățenii să moară! Toate guvernele din statele civilizate au impus restricții pentru a se evita răspândirea bolii. Diferența este aceea a spiritului civic, a solidarității și a responsabilității. În timp ce majoritatea cetățenilor din statele afectate de pandemie se protejează, se vaccinează și se respectă legea, la noi șoșocii cântă la căpătâiul morților din cauza Covid și aruncă flegme în ochii medicilor și ai familiilor celor care au pierdut lupta cu boala”, a transmis deputatul.
Proteste anti-restricții au fost și la Târgu-Jiu.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Sobolanul asta a ajuns sa jigneasca cetatenii, punandu-le etichete jignitoare! Asa le trebuie cetatenilor, ca doar nu s-a votat singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here