Deplasare în Ungaria pentru susținătorii echipei de handbal a CSM Târgu Jiu

1035

Primăria Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu agenția Elegant Travel, organizează o deplasare în Ungaria pentru susținătorii echipei de handbal a CSM Târgu Jiu, la meciul cu echipa Motherson Mosonmagyarovari KC din data de 6 ianuarie.

Doritorii se pot înscrie pentru un pachet în valoare de 750 de lei de persoană, care include 2 nopți de cazare în camere duble și mic dejun, în localitatea Gyor.

Se va pleca în data de 5 ianuarie, dată la care se va vizita și Budapesta. În data de 6 ianuarie, se vor vizita Viena și Bratislava, iar seara, la ora 20:00, urmează deplasarea la arena care va găzdui meciul.

Întoarcerea va fi în data de 7 ianuarie.

Numărul de locuri este limitat!

Înscrierile se fac până cel târziu vineri, 8 decembrie, ora 12:00, la sediul agenției Elegant Travel din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, etaj 1, sau prin telefon, la numărul 0253.223.087.

1 COMENTARIU

  1. … și beletul, beletul de intrare în sală cine-l plătește ? Cu 750 de lei iei o juma’ de porc, că tot vine Crăciunul. Merem’ și noi în aceleași condiții în care mere’ premarul romanica , dacă mere și el, că-i mare iubitor de sport voturi și lovele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here