Dentiştii, aşteptaţi să-şi înnoiască deciziile de evaluare pentru contractare

375

Începând din această vară, furnizorii de servicii medicale de medicină dentară din judeţul nostru vor putea intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS). Conducerea Casei face un apel la aceştia să se prezinte la sediul instituţiei, până în data de 26 mai, în vederea înnoirii deciziilor de evaluare necesare pentru încheierea contractelor pentru anii 2014-2015.

Noul contract-cadru, care intră în vigoare în iunie, aduce modificări importante, între care şi decontarea  serviciilor de medicină dentară de urgenţă.  Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj fac un apel la furnizorii servicii medicale de medicină dentară din judeţul nostru să se prezinte la sediul instituţiei pentru reînnoirea deciziilor de evaluare în vederea contractării. „Având în vedere prevederile HG. nr.400/2014, pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului – Cadru, care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2014-2015, invităm toţi furnizorii de servicii medicale de medicină dentară să se adreseze C.J.A.S. Gorj în perioada 22.05-26.05.2014, în vederea înnoirii deciziilor de evaluare necesare pentru încheierea contractelor pentru anii 2014-2015”, precizează Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.
În noul pachet de servicii de bază se regăsesc consultaţii, servicii profilactice, tratamente protetice şi ortodontice, precum şi alte tratamente, inclusiv serviciile de medicină dentară de urgenţă. În pachetul minimal se regăsesc serviciile de medicină dentară de urgenţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here