“Denazificarea”

350

Îmi cer scuze pentru titlu – dar este egal cu acel nume care „pute”: “Denazificarea” „pentru că în timpul lui Băsescu s-au emis teorii fasciste, privind „talpa Ţării”, sfidându-se poporul, iar aroganţa conducătorilor a depăşit toate limitele.
România va trebui acum să-şi vindece toate rănile fizice, cât şi cele psihice. Care nu sunt puţine! În acest „obsedant”deceniu, Băsescu a infectat Cerul României cu norii negri ai duşmăniei, ai viciului ajuns la rang de putere supremă în stat. Va trebui ca şi Germania după al doilea război mondial, să ne dezinfectăm sufleteşte. DA! Să ne spălăm cu apa curată a sufletului românesc, liber de orice oprimare ,,să o lăsăm să curgă ca izvorul printre humă şi stânci, ţâşnind victorios din strângerea lutului. Şi asemeni unui creştin curat la suflet să ni-l spălăm de pornirile diabolice-satanice, împrăştiate de acest dictator cu apucături naziste pe care le-a imprimat, în primul rând, slugilor lui îmbogăţite în timp ce românii au devenit „oparia” între propriile hotare. (Observaţi cum actualul preşedinte caută să ne discrimineze pe noi-cei din interior în favoarea „expatriaţilor”: care l-au ajutat să ia puterea. Să ne amintim că Germania lui Adenauer a fost ajutată şi de „Planul Marshall”, pe când americanii „ne iubesc pe noi, îndemnând la înăsprirea organelor represive, care a condus la procese politice, precum cel al lui Voiculescu. Şi o curăţire completă a justiţiei presupune redeschiderea proceselor dictate de omul împuţit precum îl recomandă numele. De asemenea, vor trebui desfiinţate organele „extraordinare”, care-şi au rostul doar în situaţii extraordinare!..Să curăţim România de „frica organelor de justiţie” (într-o zi s-au sinucis CINCI ROMÂNI condamnaţi pe nedrept. Să denazificăm România, desfiinţând acel malaxor al justiţiei, impus de americani şi care a adus în România teroarea din timpul lui M.C. Carthy. Să desfiinţăm această „Românie a Fricii! Acel malaxor al justiţiei să predea sarcinile unor parchete normale. Doamna Maria din Suceava a emis o adevărată „axiomă” a purgatoriului românesc: „Curăţenia în România să se facă de la mătură până la conducerea de sus”

PS: Iată că dictatura justiţiei se continuă şi azi: Doamna Irina Jianu, condamnată -colateral în procesul „Năstase”, este arestată din nou, tot ca victimă colaterală în procesul lui Miron Mitrea…
Iar dumneavoastră Conducătorii României, apăraţi-i pe români de samavolniciile justiţiei! Şi nu INVERS!
DOAMNE, OCROTEŞTE ROMÂNIA!
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here