Demisii din Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap, din cauza veniturilor mici

158

Componenţa Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap (CEPAH) Gorj a fost modificată, după ce două persoane şi-au dat demisia. Motivele demisiilor au fost personale, însă se pare că la baza lor a stat şi valoarea indemnizaţiei primite pentru activitatea desfăşurată în cadrul Comisiei, care se ridică la 36 de lei.

În şedinţa CJ din 31 august s-a aprobat proiectul de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj. Modificarea a avut loc ca urmare a demisiilor a doi membri. „Demisiile au fost din motive personale, probabil din cauza banilor primiţi pentru activitatea desfăşurată de aceste persoane în cadrul Comisiei au ales să se retragă. Indemnizaţia lunară ajungea la 36 de lei”, a declarat Mircea Andrei, director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
Potrivit aceleiaşi surse, cei doi foşti membri ai Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj au demisionat doar din CEPAH, rămânând însă angajaţi ai DGASPC Gorj. În locul lor au fost numite alte persoane, numiri aprobate prin votul consilierilor judeţeni.
Trebuie precizat faptul că la Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj ajung zilnic în jur de douăzeci de persoane; cazuistica este mare, iar membri Comisiei sunt nevoiţi să facă faţă unui volum de muncă mai mult decât consistent.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here