Demisia în alb a lui Ponta din PSD, ruptă de Dragnea!

305

Deputatul de Gorj Victor Ponta s-a ținut de cuvânt și i-a înaintat șefului său de partid demisia în alb din PSD, pentru a o folosi când consideră că e cazul, Liviu Dragnea confirmând primirea hârtiei respective. Șeful PSD spune însă că a rupt demisia lui Ponta, considerând că demersul fostului premier nu este unul „serios”. „În ceea ce priveşte demisia domnului Victor Ponta, demisia în alb, aşa cum am spus, am rupt-o pentru că nu mi se pare ceva serios şi chiar nu mai vreau să rămân în aceste jocuri”, a precizat Dragnea.
Liderul PSD a menționat că partidul și-l dorește pe Ponta în rândurile sale și că doar de el depinde dacă mai vrea sau nu să rămână în formațiunea care l-a propulsat până a ajuns să conducă Guvernul României. În plus, Dragnea spune că nimeni din PSD care a criticat conducerea nu a fost sancționat cu excluderea din partid, în cazul lui Ponta situația fiind una „închisă”, care nu mai necesită nici măcar o întâlnire în doi sau în trei, la care să fie prezent și premierul Sorin Grindeanu. „Eu văd închisă situaţia. Nici nu mai am de gând să fac vreo întâlnire cu Victor, cum mai propunea să ne vedem în trei şi cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus că este foarte mare aglomeraţie în avion, eu zic să nu ne mai înghesuim acolo”, a mai menționat Dragnea.
Ponta și-a înaintat demisia în alb încă de la sfârșitul săptămânii trecute, într-o intervenție televizată el explicând de ce a recurs la un asemenea gest. „Eu nu vreau să plec din PSD, dar vreau să îmi păstrez nişte drepturi – pe care le-am avut şi când era Adrian Năstase, şi când era Mircea Geoană – de a sprijini PSD când cred că merge în direcţia bună şi de a-mi spune părerea când cred că lucrurile nu merg în direcţia bună”, a spus Ponta.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here