Delia Matache şi Răzvan Munteanu au spus “DA!” în faţa Porţii Sărutului

464

Înconjuraţi de familie şi de câţiva prieteni, cântăreaţa Delia Matache şi târgujianul Răzvan Munteanu s-au căsătorit ieri, la Târgu-Jiu. Emoţionaţi, dar foarte fericiţi, cei doi au rostit cel mai important “Da!” din viaţa lor, devenind astfel soţ şi soţie.

Ceremonia s-a desfăşurat în Parcul Central, în faţa Porţii Sărutului, şi a fost oficiată de către primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Delia a purtat o rochie albă, foarte scurtă, cu spatele gol şi epoleţi, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori albe şi trandafiri mici, asortată cu buchetul pe care îl ţinea în mână. Cei doi miri au ales să se căsătorească la Târgu-Jiu, oraşul natal al soţului artistei, dar şi locul de care îi leagă foarte multe amintiri plăcute. “E un loc special, înseamnă foarte mult pentru noi. Aici am avut prima ieşire împreună, oficial. El este din Târgu-Jiu şi ni se pare că simbolistica Porţii Sărutului coafează perfect acest eveniment. E totuşi Poarta Sărutului, adică ce altceva ar fi fost mai potrivit? Cel mai frumos cadou pentru noi e că s-a putut oficia aici cununia civilă”, a declarat Delia Matache. “Lăsăm lucrurile să evolueze cum au evoluat până acum, fără stres. Nu ne gândim zilnic la treaba asta şi nu ne grăbim. Dacă e să fie va fi”, a răspuns cântăreaţa atunci când a fost întrebată dacă va deveni mamă în viitorul apropiat.

Mihai Bendeac, cavaler de onoare
La eveniment au participat rudele şi prietenii celor doi proaspăt căsătoriţi, printre aceştia aflându-se şi actorul Mihai Bendeac, cavaler de onoare al mirilor. “Eu am avut mai multe emoţii decât ei, încă de dimineaţă de când ne-am trezit. E prima dată când sunt cavaler de onoare undeva. Sunt prieten cu ei şi mă bucur foarte mult că Delia demonstrează că o fată frumoasă din România se poate căsători cu un bărbat educat”, a spus Bendeac. De la cununia civilă nu puteau să lipsească nici părinţii celor doi miri. “Nu am nicio emoţie. Le doresc să se iubească şi să fie fericiţi”, a declarat Georgeta Matache, mama Deliei. “Mă bucur foarte mult că au ales să facă cununia civilă aici. Ginerele a ţinut foarte mult să vină aici. El a crescut aici. E fiu al Gorjului”, a spus Ionel Munteanu. “Casă de piatră” le-au urat celor doi miri şi zeci de târgujieni, care au ţinut apoi să se fotografieze alături de îndrăgita cântăreaţă. Nici Mihai Bendeac nu a scăpat de admiratoare, până când nu s-a fotografiat cu acestea. Cununia civilă a fost urmată de o petrecere în familie, organizată acasă la socrii mari, la Turburea. “Masa e una ţărănească, cu turtă, cu mălai, cu piftie, cu ied, cu porc, cu toate, aşa cum ei nu au mai mâncat decât când au venit pe la mine pe acasă şi cum pe la Bucureşti nu prea găsesc”, a spus Ioana Munteanu, mama mirelui.

Nunta la Bucureşti, luna de miere în Africa
Delia şi Răzvan se pregătesc acum pentru ceremonia religioasă, ce se va desfăşura peste câteva săptămâni, la Bucureşti. După nuntă, cei doi tineri vor pleca în luna de miere, în Africa. “Am zis să ne riscăm un pic. O să fie o lună de aventuri”, a spus Delia. Iniţial cei doi hotărâseră să se căsătorească religios tot la Târgu-Jiu, însă şi-au schimbat planurile pe ultima sută de metri, din cauză că nu s-au putut finaliza lucrările de amenajare a piscinei restaurantului de pe Insuliţă, locaţie aleasă pentru organizarea petrecerii.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here