Delegație PRR Gorj, la prima conferință națională a partidului

1178

În perioada 17-19.11.2023, o delegație a filialei județene Gorj a Partidului ROMÂNI PENTRU ROMÂNIA va participa, la Buzău, la prima conferință națională a partidului, după doar patru săptămâni de la congres, arată PRR într-un comunicat de presă.

”Cu acest prilej, ne vom întâlni cu toți colegii din conducerile celor 30 de filiale județene plus Biroul Politic Național. Lucrările conferinței vor fi conduse de președintele PRR, deputatul g-ral (r) Nicolae Roman, invitatul special al partidului fiind domnul Călin Georgescu, cel căruia PRR îi va sprijini candidatura la funcția prezidențială. Alături de noi, domnul Călin Georgescu va fi sprijinit și de alte formațiuni politice dar și de ONG-uri.
Cu prilejul acestei conferințe naționale, vom propune reprezentanților PRR din Parlamentul României o serie de interpelări guvernamentale pe Legea 197/2021 și pe legea cea nouă a pensiilor, pe probleme de energie și de nivel de trai, de cheltuieli nejustificate ale diverselor organisme ale statului și de taxe și impozite dezechilibrate”, transmite liderul PRR Gorj, Dumitru Miroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here