Delegaţie a PSD Gorj la lansarea candidatelor social-democrate la europarlamentare

265

Preşedinta Organizaţiei de femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin, a condus, la finalul săptămânii trecute, o delegaţie de 50 de femei social-democrate la lansarea candidatelor partidului la alegerile europarlamentare. Lansarea a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti.

La eveniment a participat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, care le-a urat, vineri, “La mulţi ani!” colegelor sale de partid, cu ocazia zilei de 8 martie. “Le doresc tuturor doamnelor din PSD să-şi păstreze energia, vitalitatea şi extraordinara tenacitate care le transformă în forţa impresionantă a partidului nostru. Să aveţi o primavară senină, un an reuşit şi toate rezultatele pe care vi le doriţi! La mulţi ani!”, a transmis şeful PSD. Ponta a apreciat că PSD este partidul care a conştientizat cel mai bine rolul femeilor în societate şi în politică precizând şi că partidul va continua să susţină “implicarea femeilor în funcţii de reprezentare şi de decizie”. El a apreciat “rezultatele pe care membrele OFSD le aduc zi de zi în lupta noastră pentru o Românie mai bună”.
Totodată, pesdistele din Gorj au asistat şi la un recital de operă susţinut de artişti de renume. În cadrul programului a fost inclusă şi o vizită la Palatul Parlamentului, femeile fiind încântate de frumuseţile pe care această cladire le oferă.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here