Deficit de personal la Ambulanţă

268

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj scoate la concurs, în perioada următoare, două posturi de ambulanţier. Din Organigramă lipsesc şi două posturi de medic, dar, potrivit managerului Marinică Niculescu, pentru acestea nu s-a obţinut încă aprobarea în vederea scoaterii lor la concurs.

Conducerea SJA Gorj a reuşit cu greu să facă faţă perioadei concediilor, dat fiind deficitul de personal cu care se confruntă unitatea. „Am programat concediile încă de la începutul anului, astfel încât să nu avem probleme cu asigurarea turelor. Până în prezent am reuşit să facem faţă şi nu se pune problema să nu ne descurcăm şi pe viitor”, confirmă Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj.

Urmează angajări
În perioada următoare vor fi scoase la concurs două posturi de ambulanţier, însă chiar şi aşa, SJA Gorj ar mai avea nevoie de angajări. „Doi ambulanţieri angajăm în perioada următoare. Avem lipsă în Organigramă şi doi medici, dar aşteptăm aprobarea de la Ministerul Sănătăţii pentru a putea organiza concurs”, a precizat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj.
Reprezentanţii SJA Gorj speră ca posturile vacante să se ocupe în urma organizării concursurilor, unitatea având nevoie de o suplimentare a personalului.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here