Declaratii socante ale lui Grigoras

207

Petre Grigoraş a povestit pentru FANATIK.RO planul pe care şefii Pandurilor, dar şi administratorul delegat l-au avut faţă de el. „Tot ce mi s-a întamplat luni seară la Tg. Jiu a fost premeditat, iar Stoican a stat la cotitură. Eu aflasem de dimineaţă ce au ei de gand să facă. Ei vor să obţină licenţa prin tot felul de minciuni. Vor să pună lumea să semneze tot felul de hartii prin care noi cei care am fost la acest club să acceptăm că ne primim banii prin aprilie sau cam aşa ceva. Aşa că am vrut să le dejoc acest plan. Le-am spus la mişto că le accept condiţiile pentru continuarea colaborării, iar atunci le-am dat totul peste cap. Ei se înţeleseseră cu Stoican şi nu mai puteau acum să rupă înţelegerea cu mine. Le-am spus să îmi aducă hartiile să semnez cum vor ei, dar au început să se balbaie.

Atunci le-am spus că vreau să plec defintiv şi să îmi plătească cele trei salarii compensatorii , dar administratorul Golea mi-a adus în faţă un document în care se specifica că eu îmi văd banii aştia după luna aprilie. Cu alte cuvinte m-au luat de prost. Eu semnam, ei puteau să demonstreze la licenţiere că nu au datorii la mine, iar apoi îmi contestau cele trei salarii compensatorii şi eu nu mai vedeam nimic. Nu a fost nici o bătaie între mine şi Golea.

Au fost doar discuţii mai aprinse. Eu nu sunt om de bătaie! Mă vedeţi vreun Arnold? Nu mă duc să trag la sală de fiare că să fiu şmecher la bătaie. Dar circul a continuat pe final. Golea a vrut să mă concedieze pe litera I. Şi i-am spus că dacă vor să mă dea afară aşa, atunci ar fi trebuit să se bazeze pe lege. Mai întîi să primesc un avertisment, iar apoi o amendă şi în final o presupusă concediere. Dar ei ar fi trebuit să se strîngă într-o şedinţă pentru a lua să deciziile astea, nu aşa pe loc. Vom ajune la instanţă. Nu am vrut să se ajungă pană aici”a declarat Petre Grigoraş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here