Declaraţii acuzatoare la adresa poliţistului bătut la Ciuperceni (VIDEO)

156

POLITIST BATUTTTAducerea la spital în stare de inconştienţă a agentului Dorel Boştină, adjunct la Postul de Poliţie din Ciuperceni, nu l-a scutit pe acesta de acuzaţiile venite dinspre familia bărbatului care a şi fost arestat preventiv în acest caz de ultraj.

 

Elena Frumosu este sora lui Eugeniu, cel acuzat că l-a lovit pe poliţist, femeia spunând că, de fapt, ea a fost prima care a luat bătaie. Disputa s-a iscat de la punerea în posesie a unui teren în satul Peşteana Vulcan, teren pe care şi-l revendică două familii, între care şi există diferite procese şi scandaluri de ani de zile.

 

{youtube}Al-FifPRHiU{/youtube}

Elena Frumosu susţine că agentul de poliţie a fost primul care a ridicat mâna şi, de aceea, ulterior, a fost lovit de fratele său. „Da, fratele meu l-a lovit cu o bucată de ştachete dintr-un gard, dar numai după ce eu i-am spus domnului poliţist să iese afară de pe terenul care este al meu. Dumnealui mi-a dat o palmă după cap, eu atunci, de supărare, am ridicat şi eu tonul, alţi poliţişti care erau în zonă au întors capul şi s-au uitat în altă direcţie, iar domnul agent mi-a aplicat un pumn aici, la ceafă, că am şi ţipat de durere. Atunci a venit fratele meu şi a dat, dar ca să mă apere pe mine”, explică femeia, ulterior atât ea cât şi fratele ei fiind duşi cu cătuşe la sediul postului de Poliţie din Ciuperceni. De partea cealaltă, Voichiţa Goangă, cea care spune că terenul este al ei din moşi strămoşi susţine că poliţistul a fost bătut pe nedrept. „Şeful venise aici cu executorul judecătoresc pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească prin care îmi este recunoscut dreptul de proprietate pe terenul pe care bunicii mei au cultivat pomi şi pe care vecinii i-au tăiat acum. Mi-au tăiat şi via, îmi distrug recoltele, nu mai ştiu ce să mă fac pentru a scăpa de oamenii ăştia. Pe poliţist l-a lovit cu un par după cap. A căzut jos şi nu mai mişca. Am crezut că e mort, că a sărit bărbatul meu să-i scoată limba şi să îi descleşteze gura. L-am adus până acasă ca să îl resuscităm, după care a venit salvarea şi l-a dus la spital”, povesteşte femeia.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here