VIDEO: Declarație la competiția de tenis din Motru: David se teme că va fi dat afară de către Jianu

1569

În cadrul unui eveniment sportiv, organizat de Primăria Motru, directorul EMC, Constantin David, neștiind că premierea la competiția de tenis este în direct, și-a dat drumul la gură.

Acesta a precizat, când a fost întrebat în glumă daca va mai fi schimbat din funcție, după premiul obținut, că, de fapt, nu îl va da afară Daniel Burlan, managerul companiei, dar, prin tonul folosit, a arătat că a luat în calcul posibilitatea că îl va lăsa fără serviciu Gigel Jianu, fostul lider al PNL Motru.
Nu este un secret că, directorul EMC Motru, Constantin David, este cel care a avizat listele cu noile angajări de la Cariera Roșiuța, aceste ultime angajări din companie făcând obiectul unui dosar penal aflat în cercetare la IPJ Gorj. Se știe, de asemenea, și că locul lui Gigel Jianu în Directoratul CEO se clatină, PSD solicitând un loc în acest organism de conducere al companiei, și că locul dorit este cel ocupat de acest liberal. Sunt discuții, în acest context, că atunci când liberalul va fi înlocuit din Directorat, el ar vrea sa fie mutat în postul lui David, de la EMC Motru.

De altfel, în CL Motru, consilierul PM votează numai la indicațiile liberalului Jianu care este prezent la toate ședințele, pentru a supraveghea votul directorilor din minerit(PNL USR, ALDE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here