Debusolant! Craiova a uitat să câştige şi arată tot mai rău

953

Universitatea Craiova a jucat doar o repriză în partida cu Viitorul, iar oltenii au bifat un nou egal care îi îndepărtează de primele două echipe. Trupa lui Corneliu Papură a remizat pe teren propriu cu echipa lui Mircea Rednic (1-1). Paul Papp a marcat în prelungirile primei reprize după un corner, dar Andrei Artean i-a readus pe ,,marinari” în joc cu o lovitură spectaculoasă de cap (47). După ce, timp de 45 de minute, echipa gazdă a stat numai în jumătatea adversă, Papură a hotărât să schimbe trei jucători la pauză. Andrei Ivan, Cristi Bărbuţ şi Ovidiu Bic le-au luat locul lui Ivan Mamut, George Cîmpanu şi Alex Mateiu. Toţi trei au evoluat extrem de slab. Principalul din Bănie l-a băgat apoi pe Vătăjelu ‘aripă’ în locul lui Ofosu, o altă mişcare falimentară. Viitorul a fost echipa mai periculoasă în partea a doua, dar trupa lui Mircea Rednic şi-a creat prea puţine situaţii de poartă pentru a câştiga. Următorul meci al Craiovei are loc marţi, pe terenul celor de la FC Voluntari. Oltenii au cinci partide fără succes
Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa: 1-1 (1-0)
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Constantin, Bancu – Nistor (80, Căpățână), Mateiu (46, Bic), Cicâldău – Cîmpanu (46, Bărbuț), Mamut (46, Ivan), Ofosu (75, Vătăjelu). Antrenor: Corneliu Papură.
Viitorul: Cojocaru – Benzar (46, Dessaut), Mladen, Ghiţă, Boboc – Artean, Matei (46, Gaztanaga), Babunski (46, Ciobanu)- Ely (46, Mățan), Luckassen, Ganea (68, Pitu). Antrenor: Mircea Rednic.
Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, Vladimir Urzică; R – Ionuț Coza.
Cartonașe galbene: Mateiu, Nistor / Boboc, Gaztanaga, Cojocaru

Papură: Nu îmi reproşez schimbările
Antrenorul Corneliu Papură pare să nu se considere principalul vinovat pentru criza Craiovei. Tehnicianul din Bănie a recunoscut însă că problemele fizice încă apasă asupra evoluţiei juveţilor. ,,Am făcut o repriză bună în care am dominat. În partea secundă, adversarul a echilibrat. Cu toate acestea, am ratat ocazii mari şi nu am reuşit să câştigăm. Nu îmi reproşez schimbările, a fost o decizie pe care trebuia să o iau. Credeam că vin cu jucători mult mai proaspeţi după pauză. Cred că am suferit din punct de vedere fizic. Am pierdut multe dueluri, n-am reuşit să recuperăm repede mingea şi asta a făcut ca adversarul să ne împingă spre poartă”, a declarat principalul echipei. Ocaziile puţine şi golurile insuficiente continuă să fie principalele probleme ale Craiovei în mandatul lui Papură. ,,Din păcate, am luat gol la o fază care nu anunța nimic, un gol ușor, au avut și noroc, alte ocazii nu au avut. Noi am făcut o primă repriză foarte bună, per ansamblu nu am jucat prost, dar ne lipsește golul și asta ne face să nu câștigăm în momentul de față. În vestiar e frustrant pentru că nu câștigăm, ne dorim să ne batem la titlu, dar nu reușim să o băgăm în poartă. Suferim la gol și din păcate asta este. Sunt fericit că am dat gol, sunt foarte trist că am luat gol, mă antrenez 100%, iar când Mister are nevoie de mine sunt pregătit. Toată cariera m-am antrenat pentru că sunt profesionist. Ne facem calculele pentru următorul meci, pentru că în 3 zile ne așteaptă un meci greu la Voluntari. Luăm fiecare partidă în parte”, a declarat Paul Papp. ,,Am vrut să câștigăm acest meci, cred că prima repriza a fost una bună, după ce am primit golul am pierdut din încredere. Nu am reușit să câștigăm azi, dar asta este. Ne-am pierdut încrederea după ce am fost egalați. Trebuie să analizăm lucrurile astea. Suntem obosiți, este o oboseală mentală. Toți jucătorii ofensivi vrem să înscriem, lucrăm la antrenamente și încercăm să ne îmbunătățim. Sunt multe puncte diferență acum, dar sezonul este unul lung și sper să ne revenim în formă pentru finalul sezonului”, a spus Reagy Ofosu. FC Voluntari – Universitatea Craiova se joacă marţi, de la ora 17.30.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here