De’a râsu’ plânsu’: Un asistent comunitar îi cere primarului din Albeni cei 3.000 de euro ceruți la angajare și banii pe 20 de litri de vin

5501

O cerere înaintată ieri primarului Silviu Ionuț Stan de către un asistent medical comunitar din cadrul Primăriei Albeni, face furori și creează atât amuzament, cât și revoltă pe rețelele de socializare. Angajatul îi cere edilului restituirea mai multor sume de bani, cum ar fi: 3.000 de euro solicitați pentru angajarea sa, plata celor 6 luni de muncă în care omul a prestat diverse activități la locuința primarului, cei 500 de lei pretinși în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19, dar și 1.000 de lei și contravaloarea a 20 de litri de vin alb pe care salariatul i-a dat primarului în iulie 2019.

La finalul cererii, solicitantul spune că în momentul în care își va recupera sumele datorate de primarul Stan, o să își dea demisia.

1 COMENTARIU

  1. Dacă așa se fac angajările și promovările pe funcții este foarte limpede de ce țara asta , a noastră se prăbușește an de an . De aceea tinerii ne pleacă în pribegie pentru a găsi locuri de muncă bine plătite , unde se pot baza doar pe calitățile lor individuale , fără șpăgi , fără aranjamente politice etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here