De Valentine’s Day / Licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor unui cabinet stomatologic

695

Săptămâna viitoare, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, strada Siret, nr. 6, camera nr. 103, va fi organizată o licitaţie publică pentru vânzarea mai multor bunuri ale unor debitori din judeţ. Bunurile puse la bătaie sunt unele imobile, printre ele numărându-se şi o unitate stomatologică, precum şi câteva autoturisme.

Serviciul Executări Silite din cadrul AJFP Gorj va organiza marţi, 14 februarie, de la ora 11.00, la sediul instituţiei judeţene, o nouă licitaţie publică în vederea vânzării mai multor bunuri imobile aparţinând unor persoane care au acumulat sume restante la bugetul de stat. În această procedură se va scoate la vânzare pentru a doua oară chiar, mai multe bunuri din incinta unui cabinet stomatologic ce aparţinea lui Mihai Mincea, din Târgu-Jiu, strada Griviţei, nr. 33B: “unitate stomatologică AM2000B – fotoliu pacient electromecanic (1 buc.) – marca BLUE TECH – AM2000B- preţ de pornire al licitaţiei 4.463 lei (fără TVA); autoclav S20, marca REVERBERI PRACTIKA S20 – cameră de sterilizare S20, cu 11 cicluri de sterilizare – preţ de pornire al licitaţiei 2.618 lei (fără TVA); Endo – micromotor (1buc.), tip KRAFIT – class, turaţie micromotor – 16600-20000RPM, dimensiuni – 185×136.5×92.5 mm – preţ de pornire al licitaţiei – 1.253 lei (fără TVA); compresor aer 59L – WOP WOSON –WOP50, caracteristici: putere – 550W, motor REV – 1400r/min, capacitate – 50L – preţ de pornire al licitaţiei 758 lei (fără TVA)”.

Trei maşini, scoase la mezat
De asemenea, tot în cadrul procedurii de licitaţie publică ce va fi organizată, marţi, la sediul AJFP Gorj, se vor vinde şi câteva autoturisme care, de altfel, nu sunt la prima strigare, ale debitorilor persoane fizice: Constantin Olaru – (licitaţia IV) – cu domiciliul în comuna Turcineşti, sat Rugi, dosar executare 650228 – autoturism Cielo Daewoo, an fabricaţie 2003, combustibil benzină, capacitate cilindrică 1.498, preţ de pornire al licitaţiei de 2.660 lei (fără TVA). O altă maşină de aceeaşi marcă precum cea menţionată mai sus scoasă la mezat îi aparţine Feliciei Badea din Iezureni, Târgu-Jiu, preţul de pornire în acest caz al licitaţiei fiind de 1.900 lei (fără TVA), anul de fabricaţie fiind 1996, aceasta fiind cea de-a doua încercare de vânzare a autoturismului.
Ultimul autovehicul a cărui vânzare se va încerca în cadrul procedurii din data de 14 februarie este un Audi A4, din 1996, pe motorină, bun ce aparţine debitoarei Mioara Văduva din Târgu-Jiu, şi al cărui preţ de pornire a licitaţiei va fi de 2.970 lei (fără TVA).
“Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îi reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop, documentaţia pentru înscriere se depune cu o zi înaintea datei de licitaţie”, se arată în anunţul emis în acest sens de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here