De sezon – Opt modele de bentițe pentru o ținută completă

990

Sezonul acesta dați o șansă bentițelor, unele dintre cele mai subapreciate accesorii, dar care pot transforma o ținută instantaneu. Bentițele tind a fi accesoriul de păr privit ca fiind mai mult potrivit fie pentru școlărițe, fie pentru momente ultra glam de podium. În ultimii ani însă, au sărbătorit un comeback și s-au bucurat de o mare popularitate printre iubitoarele de modă.

Modelele noi sunt nu numai versatile, ci și extrem de decorative și pot deveni accentul de care o ținută are nevoie pentru a fi completă.

Împletită
Ideale pentru sezonul cald, modelele împletite în nuanțe de kaki vor arăta întotdeauna foarte bine lângă o ținută minimalistă, precum un t-shirt alb purtat cu un sacou negru și o pereche de jeans.

Din rafie
Aducând cu ușurință aminte de zilele relaxate petrecute la plajă, o astfel de bentiță înseninează imediat un look de oraș, completând cel mai bine piesele în dungi, de inspirație marinărească.

Cu print paisley
Poartă o astfel de bentiță într-o combinație mai grunge precum o ținută formată dintr-un maiou tetra, o pereche de jeans rupți și bocanci pentru un look autentic nouăzecist.

Cu perle
Extrem de versatilă, bentița cu perle se va potrivi cu aproape orice look de vară, dar, în special, cu cele romantice, formate din rochii maxi purtate cu sandale cu nojițe.

Din catifea
Cu un aspect mai clasic, aceasta va completa cel mai bine un look mai office, format dintr-o cămașă, o pereche de pantaloni masculini wide leg și stiletto-uri.

Cu pietre
Un model cu pietre colorate este accesoriul ideal pentru ținutele de vară propuse de designeri în nuanțe neon din cap până în picioare.

Cu print grafic
Dacă alegi un astfel de print, cu grafisme, îți recomand să-l porți cu ținute head-to-toe pe alb sau negru, de preferință cât mai minimaliste.

Cu aplicații florale
Cu o puternică alură romantică, acest gen de bentițe poate fi contrastul perfect într-un look auster sau poate veni în completarea unuia extrem de feminin.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here