De sărbători / Donaţie de suflet de la Asociaţia Medico-Socială a SJU Târgu-Jiu

291

La final de an 2014, când Sfintele Sărbători se apropie, Asociaţia Medico-Socială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vine din nou în sprijinul salariaţilor spitalului printr-o donaţie de suflet. Banii din care s-au achiziţionat obiectele donate provin din redirecţionarea procentului de 2% al impozitului anual pe venit.

Graţie Asociaţiei Medico-Sociale a SJU, unitatea a fost dotată cu: două sisteme PC (computer şi multifuncţională ataşată), destinate secţiei Neurologie, respectiv serviciului R.U.O.N.S; un aer condiţionat destinat Serviciului de Sterilizare, un frigider şi termometre speciale necesare bunei desfăşurări a activităţii în Unitatea de Transfuzii a spitalului. “Este o donaţie de suflet şi din suflet pentru acei oameni minunaţi – salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu – fără de care Asociaţia nu ar fi putut să funcţioneze”, susţin reprezentanţii Asociaţiei.
Banii din care s-au achiziţionat cele enumerate mai sus sunt rezultaţi din redirecţionarea procentului de 2% al impozitului anual pe venit, redirecţionare realizată de o parte din salariaţii spitalului, din proprie iniţiativă.

Donaţii anterioare
În trecut Asociaţia Medico-Socială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu o etuvă de sterilizare extrem de necesară la acea vreme, fără de care Sterilizarea din locaţia “700” nu ar mai fi putut funcţiona.
De altfel, Asociaţia s-a remarcat prin organizarea mai multor campionate inter-instituţionale de fotbal, prilej de recreere şi efectivă coeziune socială între salariaţii spitalului şi cei ai altor instituţii. “Asociaţia Medico-Socială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu urează Sărbători fericite şi pline de lumina salariaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi tuturor gorjenilor! Vom continua să existăm pentru dumneavoastră, dar mai ales cu sprijinul dumneavoastră”, transmit reprezentanţii Asociaţiei.
Toţi cei care pot şi doresc să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit în contul acestei Asociaţii o pot face. De asemenea, este binevenită orice donaţie şi sponsorizare.
Toate sumele adunate în contul Asociaţiei vor fi utilizate pentru dotarea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu cu cele necesare unei bune desfăşurări a activităţii la nivelul acestei instituţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here