De sărbători – Ajutoare sociale pentru sindicaliştii gorjeni

160

Valentin Popa SANITASLiderii sindicatelor din judeţul nostru sunt alături de membrii lor, oferindu-le şi în acest an un mic ajutor social, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sumele diferă de la un sindicat la altul, însă se încadrează între 50 şi 100 lei.

Împărţirea cadourilor de Crăciun a început de luni, 19 decembrie. Liderii sindicatelor din judeţul nostru s-au preocupat ca „ajutoarele” să ajungă la oameni cu câteva zile înainte de Sfânta Sărbătoare tocmai pentru ca aceştia să-şi poată cumpăra ce le trebuie.

Ajutoare sociale de 100 lei pentru membrii Sindicatului „Ambulanţa”

Cristi Aldescu, preşedintele Sindicatului Ambulanţa Gorj consideră că membrii sindicatului său merită chiar mai mult decât li se oferă, însă dat fiind faptul că bugetul este unul limitat, fiecare sindicalist de la Ambulanţa va primi un ajutor de 100 lei. „Şi aşa oamenii au greutăţi pe care le ştie toată lumea şi pe care, din păcate, nu le putem şterge cu buretele. De aceea, am considerat că este necesar ca acum, înainte de sărbători, să le oferim un mic ajutor social în valoare de 100 de lei de persoană. Mi-aş fi dorit să le pot da mai mult, dar avem un buget destul de redus şi trebuie să ne limităm la această sumă”, a declarat Aldescu.

Tichete de 70 de lei pentru sindicaliştii din „Sănătatea”

IMG_2982Începând de luni, 19 decembrie, şi conducerea Sindicatului „Sănătatea” Gorj a început să distribuie tichete cadou pentru membrii organizaţiei sindicale. „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cei 843 de membrii ai Sindicatului „Sănătatea” Gorj primesc câte şapte tichete sociale în valoare totală de 70 lei de persoană. Având în vedere faptul că angajaţii din sănătate sunt o categorie socială cu salarii mici în comparaţie cu importanţa muncii depuse, biroul executiv al sindicatului nostru a hotărât să vină în sprijinul membrilor de sindicat, acordând câte şapte tichete. Distribuirea tichetelor o facem marţi, 20 decembrie”, a mărturisit Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului „Sănătatea” Gorj.

Cinci tichete pentru membrii „Sanitas” Gorj

Sindicatul „Sanitas” Gorj oferă câte cinci tichete sociale fiecărui membru. Conducerea organizaţiei judeţene a Sindicatului „Sanitas” a precizat că liderii din fiecare unitate se ocupă de distribuirea tichetelor. „Este un ajutor social pe care îl oferim de sărbători membrilor Sindicatului „Sanitas”. Astfel, fiecare persoană primeşte câte cinci tichete în valoare totală de 50 de lei. Distribuirea tichetelor a început de luni (n.r.: 19 decembrie)”, a menţionat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului „Sanitas” Gorj. Indiferent de suma primită, sindicaliştii gorjeni apreciază ajutorul venit chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. În ciuda crizei economice, liderii sindicatelor din judeţul nostru au reuşit să gestioneze bugetele organizaţiilor suficient de bine încât să le ofere oamenilor ajutoare sociale în zilele importante din an.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here