De pe carosabil, în plantaţia de meri: Fostul primar de Săcelu, pericol public pe şosele

449

Ion Voica, fost primar de Săcelu, în prezent consilier local independent, a provocat un nou accident rutier, la finalul săptămânii trecute. Incidentul este al patrulea din “cariera” de conducător auto al alesului din Săcelu, Voica având la activ încă două accidente cu victime, una chiar decedând în urma impactului cu maşina primarului băut la volan, şi un alt accident căruia i-a căzut victimă o cabalină. Doar pentru unul dintre accidente Voica a primit însă o condamnare de un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, pentru restul scăpând de rigorile legii şi conducând în continuare pe şosele, deşi a demonstrat că este un adevărat pericol public. De altfel, chiar duminică, şoferul Voica a părăsit carosabilul la Câmpu Mare şi şi-a şifonat serios autoturismul pe care îl conducea, după ce intrat cu maşina într-o plantaţie de meri.

Fostul edil Ion Voica a provocat duminică în jurul orei 18.00, la Câmpu Mare, un accident rutier cu maşina Ford Fiesta, la volanul căreia se afla. Din cauza vitezei, sau, probabil, a “stării” euforice a şoferului, maşina a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în câmp, izbindu-se de tufele şi merii aflaţi în plantaţia de pe marginea drumului. De altfel, doar aceste obstacole au reuşit să oprească maşina cu numere de Italia la volanul căreia se afla ex-primarul Voica, de curând consilier local independent la Săcelu.
În calcul se mai poate lua o cauză, starea maşinii, despre care nu ştim dacă avea RCA sau ITP-ul făcut, Voica neraportând în 24 de ore accidentul la cea mai apropaiată secţie de poliţie. Aşa cum ar fi fost legal..

Viu şi nevătămat!
Ca şi în celelalte trei accidente avute în ultimii ani, şoferul Voica a scăpat, ca prin minune, viu şi nevătămat. Maşina a fost însă serios avariată, în timp ce şoferul a ieşit singur din autoturism şi a cerut să îi fie tractată maşina, la domiciliu. Maşina a ajuns astfel, duminică seara, în curtea alesului local, localnicii minunându-se de cât de izbită era aceasta, în timp ce fostul primar nu avea mai nimic.
Oamenii s-au întrebat însă de ce a ascuns alesul accidentul, neraportându-l la poliţie, mulţi dându-şi cu părerea că acesta ar fi fost iar băut.
Au spus iar, deoarece Voica a provocat accidentul de la care i s-a tras şi condamnare tot în stare avansată de ebrietate, astfel că nu ar fi exclus ca fostul primar să fi revenit la vechile metehne. Asta chiar dacă ultima întâmplare a dus la decesul unei femei..

Patru accidente în ultimii ani, Voica liber
Interesant este că deşi are o condamnare cu suspendare, şi un termen de încercare, Voica nu se ţine departe de volanul care i-a adus atâtea necazuri. De altfel, accidentul de duminică l-ar fi putut băga după gratii, dacă poliţia, chemată la faţa locului, ar fi demonstrat că Voica era băut şi un pericol pe şosele. Şi de data asta, însă, Voica a muşamalizat tot, ştiind că ar fi riscat să facă anul şi cele zece luni primite cu suspendare, direct în Penitenciarul Târgu-Jiu.
Este de notat faptul că Voica a avut un accident cu victime la Filiaşi, unul la Drăgoieni în urma căruia a lovit un cal, cel cu femeia moartă, care a avut loc la Săcelu, şi cel de duminică, încă neelucidat.
Alesul local mai are câteva dosare penale, pentru unul fiind trimis deja în judecată.
Anamaria Stoica

25 COMENTARII

 1. Ce sa faca si bietul om… l au mancat procesele zi de zi , probabil era afumat si cu gandul la soarta lui ,care va fi cruda cu el in curand .a decis sa si incheie socotelile in tufe :))))Oare mai exista cineva care zice ca D-zeu nu exista?hmmm

 2. Aurel alias Florin Jurebie, tu vei plati toate sicanele adresate lui Voica! Nu vezi in ce hal ai ajuns? Cu asta te increzi? Cu faptele negative? Praful se va alege de tine si de Rentea pana la al saptelea neam. Blestemati sa fiti!

 3. jurebie te as ruga sa ti depui demisia si s-ai lasi pe voica si pe ofi sa mai stea si ei 4 ani la primarie sa iese din incurcaturi !!!!!!! de ce esti rau :)))))

 4. Imaginatia bolnava exprimata in diverse sesizari, intrece orice masura. O sa vezi ce-o sa mai platesti, pentru ele, atat in fata lui Dumnezeu cat si in fata legiuitorilor.
  Tu il pedepsesti pe voica pentru faptele bune, sa vezi cand vei da tu socoleala pentru faptele rele( ca numai cu d-astea te lauzi).

 5. astia 1.5 ani vor fi o eternitate pt voi plus inca 4..:))) ca doar jurebie nu e prost ca voi, asta v a dovedit si va dovesdeste in continuare ca sunteti pierduti inca din 2012, pacat ca nu v ati dat seama de competentele lui.

 6. sa strangeti din cr.. pana pe 3 atunci vedeti voi cine sunt desteptii :))) de nu o sa va iese totul pe gat:P o sa visati primaria si noaptea:)) si regretati mizeriile pe care le ati facut. numai un miracol va scapa de cele 5 -6 procese ,.in afara de cele care vor urma

 7. Sa regrete mizeriile inscenate de voi? Procesomani balnavi, certati cu Dumnezeu si legea! Toate o sa se intoarca impotriva voastra.Ha,ha,ha…………..Stai sa vezi ce vei da inapoi ce ai luat!

 8. Nu te-ai saturat mai Gogosel, de atatea reclamatii mincinoase din care se constata ca ai lipsit de la orele de gramatica?! ( pe langa minciuna, rautate si invidie!)
  Poate vrei de sarbatori sa-ti aranjam sa faci revelionul cu Rentea!
  Pana pe trei ,, moare de frica ,,, lumea, da! Hotilor si ordinarilor, asa credeti voi, ca cu inscenari grotesti, bagati oamenii la puscarie!

 9. BEREGAN MARIANA-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Reclamant
  TRINCA VERGINIA-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Reclamant
  DANCIU OLIVIA-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Reclamant
  TALAU VASILE-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Reclamant
  JUREBIE FLORIN DORIN-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Reclamant
  INSTITUŢIA PRIMARULUI COMUNEI SĂCELU Pârât
  UAT COMUNA SĂCELU Pârât

  Şedinţe
  24.10.2014
  Ora estimata: 09:00
  Complet: CAF F02
  Tip solutie: Respinge cererea
  Solutia pe scurt: Respinge acţiunea. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică.
  Document: Hotarâre 2332/2014 24.10.2014

 10. voi cei distrusi nu veti mai castiga nici un proces…. v ati pus cu cine nu trebuie si pentru asta platiti scump…. nici nu ati visat vreodata cam in ce situatii veti ajunge…. aici sunt simple vorbe.,,nu stiu la ce va ajuta. judecatorii nu gandesc ca voi :)))) va duceti incet dar sigur , si ar mai fi multe de zis .dar pentru ca va plac surprizele neplacute veti avea parte in continuu de ele. totul iese la iveala si nune va scapa nimic,.asta sa va fie clar. oamenii corecti nu se cramponeaza de niste jigodii ca voi,

 11. FELICITARI PENTRU ,,VICTORIE,,

  Tip solutie: Respinge cererea
  Solutia pe scurt: Respinge acţiunea. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică.
  Document: Hotarâre 2332/2014 24.10.2014

 12. Nume Calitate parte
  JUREBIE EUGENIA Recurent Reclamant
  JUREBIE CRISTIAN-MIHAIL Recurent Reclamant
  JUREBIE GABRIEL-AUREL Recurent Reclamant
  JUREBIE FLORIN-DORIN Recurent Reclamant
  VAILEANU VIRGINIA Intimat Pârât
  PRUNESCU RADU Intimat Pârât
  CIOC IOAN Intimat Intervenient

  Şedinţe
  09.10.2014
  Ora estimata: 09:00
  Complet: CIV A03
  Tip solutie: Nefondat
  Solutia pe scurt: Decizia nr.880 din 09.10.2014. Respinge recursul ca nefondat.Irevocabilă.
  Document: Hotarâre 880/2014 09.10.2014

 13. jurebie e bine ,indeferent cate procese pierde… alea sunt plusul pentru el. ganditi va la voi ca sunteti intr un minus total si la propriu si la figurat :)))) sunteti minus zerooooo !!!!!!!

 14. Ora estimata: 10:00
  Complet: Complet 1 Penal
  Tip solutie: Condamnare
  Solutia pe scurt: s.c. nr.176 din 03.11.2014 În temeiul art. 386 alin. 1 C.p.p., admite cererea privind schimbarea încadrării juridice a faptelor reţinute în sarcina inculpatului, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, Judeţul Gorj, dintr-o infracţiune de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, prev. de art.246 Cod penal (anterior), o infracţiune de fals intelectual în formă continuată (3 acte materiale), prev. de art. 289 Cod penal, cu aplicarea art.41 alin. 2 Cod penal, o infracţiune de uz de fals, prev. de art.291 Cod penal, o infracţiune de sustragere de înscrisuri, prev. de art. 242 alin. 1 şi 3 Cod penal (anterior), cu aplicarea art.33 Cod penal lit. a (anterior), în : – o infracţiune de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, prev. de art.246, cu aplicarea art.13 alin. 1, din vechiul Cod penal, – o infracţiune de fals intelectual în formă continuată (3 acte materiale, prev. de art.289, cu aplicarea art.41 al.2 şi art.13 alin.1, din vechiul Cod penal, – o infracţiune de uz de fals, prev. de art.291, cu aplicarea art.13 alin. 1, din vechiul Cod penal. – două infracţiuni de sustragere de înscrisuri, prev. de art.242 alin. 1 şi 3 Cod penal (anterior), săvârşite în stare de recidivă post-condamnatorie, cu aplicarea art.37 lit. b Cod penal, art.13 alin. 1, toate cu aplicarea art.33 lit. a din vechiul Cod penal. În baza art.246 Cod penal (anterior), cu aplicarea art.13 Cod penal anterior, condamnă inculpatul la 1 an închisoare. În baza art. 289 Cod penal, cu aplicarea art.41 alin. 2 Cod penal anterior, condamnă inculpatul la 1 an închisoare. În baza art. 291 Cod penal, cu aplicarea art.13 Cod penal anterior, condamnă inculpatul la 1 an închisoare. În baza art. 242 alin. 1 şi 3 Cod penal, cu art.37 lit. b Cod penal şi art.13 Cod penal anterior, condamnă inculpatul la 1 an şi şase luni închisoare (pentru fapta comisă în perioada 12-14.06.2012. În baza art. 242 alin. 1 şi 3 Cod penal, cu art.37 lit. b Cod penal şi art.13 Cod penal anterior, condamnă inculpatul la şase luni închisoare, pentru fapta comisă la data de 28.02.2013. În baza art.85 alin. 1 Cod penal, dispune anularea sentinţei penale nr. 192/14 dec. 2010, definitivă prin decizia penală nr. 1671/20.10.2011, a Curţii de Apel Craiova şi repune pedepsele aplicate în individualitatea lor, respectiv: – un an şi zece luni închisoare, pentru infr. prev. de art.178 alin. 2 C.pen.; – două luni închisoare, pentru infr. prev. de art.184 alin. 1 şi 3 din Codul penal anterior; – un an şi şase luni închisoare, pentru infr. prev. de art.89 alin. 1 din OUG nr. 195/2002, republicată. În baza art. 33 lit. a, 34 lit. b Cod penal anterior, contopeşte pedepsele aplicate inculpatului prin sentinţa penală nr. 192/14 dec. 2010, a Judecătoriei Novaci, Judeţul Gorj, cu 3 pedepse de câte 1 an închisoare, aplicate pentru săvârşirea infracţiunilor prev, şi ped. de art.246, art.289 şi art.291 Cod penal anterior, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de un an şi zece luni închisoare. Dispune contopirea pedepsei rezultante, de un an şi zece luni închisoare, cu pedepsele de un an şi şase luni închisoare (pentru fapta comisă în perioada 12-14.06.2012 şi respectiv pedeapsa de la 6 luni închisoare, pentru fapta comisă la data de 28.02.2013, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de un an şi zece luni închisoare, pe care o sporeşte cu două luni închisoare, în final urmând să execute, ca urmare a sporului aplicat, pedeapsa de doi ani închisoare. În baza art.71 alin. 2 Cod penal, interzice inculpatului, drepturile prev. de art. 64 alin. 1, teza II-a lit. a şi b Cod penal. În baza art.71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepselor accesorii, pe durata suspendării executării pedepsei sub supraveghere. În baza art.88 Cod penal, deduce din pedeapsa aplicată, reţinerea şi arestul preventiv, începând cu data de 29.12.2008, până la 27.01.2009. În baza art. 86 ind. 1 Cod penal anterior, dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata de 5 ani, stabilit conform art.86 ind. 2, alin. 1 Cod penal anterior. În baza art.86 ind. 3 Cod penal (anterior), impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii prevăzute la alin. 1, lit. a-d, respectiv: – să se prezinte la datele fixate la serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Gorj; – să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă, date care vor fi comunicate Serviciului de pe lângă Tribunalul Gorj, desemnat cu supravegherea inculpatului. Desemnează Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Gorj, cu supravegherea inculpatului. Se pun în vedere inculpatului, disp. art.86 ind. 4 Cod penal, anterior. Dispune anularea actului fals. În baza art.14, 346 C.p.p. rap la art.998 şi urm. din Vechiul Cod civil, admite în parte acţiunea civilă formulată de partea vătămată Toader Grigore şi obligă inculpatul la plata sumei de 5000 lei cu titlu de daune morale faţă de acesta. Respinge acţiunea civilă formulată de Comuna Săcelu, Judeţul Gorj. Respinge acţiunea civilă formulată de SC Complexul Energetic Oltenia. Obligă inculpatul la plata sumei de 900 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare statului. Cu apel. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 03.11.2014.
  Document: Hotarâre 176/2014 03.11.2014

 15. VOICA ION Intervenient
  PRIMĂRIA SĂCELU PRIN PRIMAR JUREBIE FLORIN Intimat Reclamant
  DIACONESCU V. PETRE Recurent Pârât
  COMISIA LOCALĂ FOND FUNCIAR SĂCELU – REPREZENTATĂ PRIN PREŞEDINTE JUREBIE FLORIN Intimat Reclamant
  COMISIA JUDEŢEANĂ FOND FUNCIAR GORJ Intimat Pârât
  Jurebie Eugenia Intimat Intervenient

  Şedinţe
  03.11.2014
  Ora estimata: 09:00
  Complet: CIV R01 FFi
  Tip solutie: Nefondat
  Solutia pe scurt: Decizia nr. 965 din 03.11.2014. Respinge recursul ca nefondat. Respinge cererea de intervenţie a intervenientului Voica Ion. Obligă recurentul şi intervenientul la 1500 lei cheltuieli de judecată către Primăria Săcelu. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din 03.11.2014.
  Document: Hotarâre 965/2014 03.11.2014

 16. aici este vorba de terenul cu statia de autobuz din centru sacelului, pe care acest voica il daduse in mod abuziv familiei DIACONESCU zis Trita…..Bravo primariei Sacelu ca ati reusit sa luati inapoi terenul comunei si speram sa vedem o statie frumoasa si la noi

 17. Nu te bucura, ca oricum terenul nu este proprietatea Primariei, decat scheletul. Cum il ei, cum, apare proprietarul-dreptul de proprietate nu se prescrie……….
  Sa fiti blestemati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here