De negăsit în apele Jiului – Sinucidere sau accident?

386
Foto cautare persoana inecataO femeie din Mehedinţi şi-a găsit sfârşitul în apele Jiului. Femeia venise, împreună cu soţul său, la o nuntă din localitatea gorjeană Ioneşti. În timpul chefului, cei doi soţi s-au certat. Femeia a plecat fără să ştie nimeni unde.

Se pare că, în acelaşi seară, o persoană de sex feminin cu aceleaşi semnalmente s-a înecat în Jiu. Trupul acesteia este de negăsit deocamdată.

Oamenii legii din Ioneşti au fost anunţaţi duminică seara, în jurul orei 18.30, de un cetăţean (în vârstă de 32 de ani), că o femeie se zbate în apele Jiului, cerând ajutor. Din păcate, la apariţia oamenilor legii, aceasta era de negăsit. În aceeaşi seară, câteva ore mai târziu, poliţiştii din aceeaşi localitate erau sesizaţi de către un minor din judeţul Mehedinţi despre faptul că mama sa a plecat la o nuntă împreună cu soţul său şi nu a mai revenit. Evenimentul fericit trebuia să aibă loc în Ioneşti. Din păcate, semnalmentele Silviei Măceluică, de 37 de ani, se potrivesc cu cele ale femeii înecate.
A ameninţat că se sinucide
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Romina Dochian, “a fost constituită o echipă operativă la nivelul Poliţiei Oraşului Turceni care s-a deplasat la locul sesizării şi a efectuat cercetarea la faţa locului, desfăşurând, de asemenea, activităţi de căutare a persoanei respective, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj”. Acelaşi ofiţer de presă a mai declarat şi că, din primele cercetări, a reieşit faptul că femeia care a fost dată dispărută, în timpul nunţii la care se afla împreună cu soţul său, a început să se certe cu acesta şi a plecat. Femeia a mai avut tentative de sinucidere şi, potrivit apropiaţilor, aceasta ameninţa destul de des că îşi va pune capăt zilelor. Corpul femeii încă nu a fost găsit, echipe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj desfăşurând, în continuare, căutări. “Sunt şanse destul de slabe să o găsească. Sunt curenţi destul de puternici şi probabil va ieşi la suprafaţă undeva mai jos, pe râu. Ar putea-o găsi mai repede dacă ar rămâne agăţată de vreo creangă sau ceva. Noi încă mai căutăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avram.
Semnalmentele femeii dispărute sunt: înălţime 1,70 – 1,79 m, constituţie atletică, greutate 65-70 kg, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, păr vopsit roşcat, buclat, tuns scurt, nas drept, gură mică, buze subţiri. La data dispariţiei era îmbrăcată cu un costum compus din sacou şi pantalon de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here