De la PSD Gorj, Pachete cu alimente, pentru nevoiaşii din Târgu-Jiu

248

DSC00352Organizaţia Municipală a PSD Gorj a desfăşurat joi o acţiune umanitară în municipiul Târgu-Jiu, beneficiarii fiind membrii a câteva zeci de familii nevoiaşe din oraş. Cu această ocazie au fost distribuite 50 de pachete cu alimente ce au conţinut ulei, zahăr făină, carne de pui, mezeluri, conserve, cozonaci, băuturi răcoritoare şi dulciuri.

La acţiune au participat 15 membri ai organizaţiei municipale PSD Gorj, care au oferit pachetele cadou familiilor din diferite cartiere ale municipiului.

«Sărbătorile pascale, ca de altfel toate sărbătorile creştine, fac să ne apropiem şi mai mult sufleteşte de semenii noştri. Obişnuim ca în fiecare an să organizăm astfel de acţiuni. Este normal DSC00361să ne îndreptăm atenţia, în special, către persoanele care se confruntă cu reale probleme financiare iar acestea nu sunt puţine.

Sperăm ca gestul nostru să fie unul binevenit pentru cei cărora le-am trecut astăzi pragul ca să le urăm un „Paşte fericit!”», a menţionat Gheorghe Nichifor, consilier municipal PSD.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here