De la Energa la Energia

235

Antonis Constantinides începe să-și vadă clădită echipa pentru viitorul sezon, unul în care ambițiile sunt foarte mari la echipa de baschet a Energiei.
După ce s-au realizat transferurile jucătorilor români de care s-a considerat că este nevoie, după prelungirile înțelegerilor cu Kremen și Porter Troupe și după ce s-au perfectat transferurile lui Miles și Radosavljevic, Energia a anunțat rezolvarea și pentru problema pivotului. Acesta este americano-nigerianul Callistus Eziukwu, un pivot de 30 de ani ce măsoară 2,08 metri și vine de la Energa Czarni, din campionatul Poloniei, acolo unde a fost coleg cu Kyle Shiloh, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș.
Eziukwu mai are în CV echipe precum: Tartu Rock (Estonia), AZS Koszalin (Polonia), Krivbasket (Ucraina), Panelefsiniakos (Grecia), Virtus Roma (Italia) și Rethymno (Grecia).
În funcție de cum vor decurge ultimele negocieri, Energia își va completa lotul cu încă un jucător străin, acesta urmând a fi un jucător pe poziția 1, fie unul pe poziția 2. Dacă negocierile vor decurge așa cum își doresc oficialii Energiei, aceștia vor achiziționa încă un conducător de joc, situație în care Miles va juca mai mult pe poziția 2.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here