De la echipa mare, la finala juniorilor

351

Eroul Pandurilor de la Cluj, Andrei Șendroiu, se întoarce la echipa juniorilor A pentru a pune umărul la cucerirea bronzului în finala mică cu Dinamo.
După ce la Cluj în meciul cu “șepcile roșii” a bifat primul său meci în Liga 1 și a reușit să fie cel care a produs deschiderea scorului, Andrei Șendroiu va juca astăzi în meciul de la Buftea cu Dinamo, meci care va decide ocupanta locului trei în Campionatul Național de fotbal rezervat juniorilor republicani A. În legătură cu meciul de debut, Șendroiu apreciază că a fost unul cum nu se poate mai fericit: “Am avut un debut fericit, am reușit să contribui la deschiderea scorului, am făcut un joc bun. Acum sper să rămân în continuare în vederile antrenorului. M-am bucurat foarte mult la gol, mai aveam puțin și-mi dădeau lacrimile de fericire. Mă bucur extraordinar și sper că nu am dezamăgit oamenii care au avut încredere în mine și sper să continui tot așa. Nu mă așteptam să joc atât de mult la debut, mă așteptam să joc 5-10 minute, dar am avut și puțin noroc. Încerc să muncesc din ce în ce mai mult, să mă antrenez bine, iar obiectivul meu pe viitor este să fac pasul spre echipa mare. A fost un joc bun, am jucat fără emoții, scorul nu conta pentru noi. Domnul profesor ne-a spus să facem un joc cât mai bun, să pasăm, fără emoții și așa am făcut”, a declarat juniorul Pandurilor.
Alături de Șendroiu, cu debut pe prima scenă s-a ales și Negrescu, jucător care a prins ultimele 10 minute de joc pe Cluj Arena, în vreme ce pe bancă au rămas alți doi colegi de generație, Bîrlan și Predescu. “Ne bucurăm pentru tinerii care provin de la centrul de juniori, se face o treabă bună acolo, suntem bine organizaţi. Păcat că nu avem terenuri de antrenament și se lucrează pe un singur teren sintetic. Cu încă două terenuri gazonate am putea arunca mulţi jucători tineri în luptă. Mă bucur pentru debutul lui Şendroiu cu gol, a jucat bine şi Negrescu. E un imbold pentru ceilalţi copii. Joi avem finala mică cu Dinamo la juniori A. O să mă duc la Mogoşoaia, să fiu alături de ei. Va fi un joc greu cu Dinamo, ar fi o mare performanţă să luăm o medalie de bronz”, apreciază Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al celor de la Pandurii.
Finala mică a Campionatului Național rezervat juniorilor A se va disputa astăzi la Buftea, cu începere de la ora 17:00, în vreme ce Viitorul Constanța și U Cluj se vor lupta pentru titlul de campioni de la ora 20:00. Dacă echipa antrenată de Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu va obține medaliile de bronz, această echipă de juniori va obţine cea mai bună performanță la acest nivel, locul 4 fiind obținut în urmă cu trei ani și de generația 1992.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here