De la distracţia din Rânca, direct la spital

340

Mulţi dintre turiştii care au suferit accidente la Rânca au ajuns la Spitalul Orăşenesc Novaci. Doi dintre ei au fost transferaţi la Târgu-Jiu, ei suferind fracturi destul de grave. Restul cazurilor au fost tratate de medicii novăceni.

Sărbătorile de iarnă au venit cu un aflux de pacienţi la Spitalul Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii şi-a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că nu vor fi probleme pe parcursul sezonului rece. Chiar şi aşa, două cazuri au fost transferate. „Au fost doi pacienţi cu fracturi care au fost transferaţi la Târgu-Jiu. Restul cazurilor au fost rezolvate la noi, de către medicii noştri”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Spitalul Orăşenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi 7 comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here