De Dragobete, iubim românește, concurs de fotografie digitală online, pentru celebrarea iubirii

653

Asociația „Victoria Internațional lansează prima ediție a concursului de fotografie #DRAGOFOTO. „De Dragobete, iubim românește!”, care se desfășoară în perioada 14-24 februarie 2018. Pe 25 februarie se va face jurizarea și afișarea câștigătorilor.

Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii, câștigă tot mai mult teren în rândul tinerilor. Pentru a marca așa cum se cuvine această sărbătoare, Asociația „Victoria Internațional organizează prima ediție a concursului de fotografie #DRAGOFOTO. „De Dragobete, iubim românește!”, care se desfășoară în perioada 14-24 februarie 2018. „#DRAGOFOTO. „De Dragobete, iubim românește!” este primul concurs de fotografie digitală online din Gorj dedicat unei sărbători celebrată se pare, încă de pe vremea dacilor, simbol al tinereţii, dragostei, speranţei şi reînvierii naturii. Specific zonei din Oltenia, dar nu numai, Dragobetele, cu o simbolistică bogată și interesantă, este promovat de către Asociația „Victoria Internațional” care își propune astfel o reîntoarcere la valorile și tradițiile populare românești. Concursul de fotografie se adresează tuturor iubitorilor de frumos, participanții putând să posteze pe pagina de facebook a concursului fotografii dedicate acestei sărbători. Tema este așadar consacrată dragostei, prin promovarea tradițiilor autohtone.

Ne dorim ca acest concurs să fie încă de la prima ediție unul cu multe fotografii reușite, având un juriu format din fotografi  cu experiență în domeniu. Astfel, alături de președintele juriului, Ovidiu Bujor, fotograf român stabilit în Germania, vor juriza ediția din acest an a concursului #DRAGOFOTO. „De Dragobete, iubim românește!”, fotografele Elena Brandiburu din București și Adina Voicu din Oltenița. Dorim mult succes tuturor participanților și fotografii cât mai inspirate”, a declarat prof. Andrei Popete Pătrașcu, vicepreședinte Asociația „Victoria Internațional”. Concursul se desfășoară exclusiv online, pe pagina de facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/1583485421746481/

Se pot înscrie în concurs fotografii realizate cu aparate foto compact, mirrorless, DSLR sau cameră foto smartphone.
Minodora Sucea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here