De ce păcănelele cu speciale sunt populare?

1323

Păcănele sunt cele mai populare jocuri de noroc la nivel mondial. Nu există cazino care să nu ofere jocuri de păcănele. Aceste jocuri sunt foarte îndrăgite de jucători deoarece vin cu diferite tematici, au multe efecte vizuale care împreună oferă jucătorului o experiență cel puțin distractivă. Există o gamă largă de tipuri de sloturi, iar cele mai populare sloturi sunt cele cu speciale.
Sloturile cu speciale sunt atât de populare datorită funcțiilor speciale și suspansului oferit în ceea ce privește câștigul. Unele speciale pot aduce câștiguri foarte mari. Există mai multe tipuri de speciale, iar unele sloturi oferă mai multe funcții speciale pentru a face experiența și mai plăcută.
Majoritatea sloturilor, în special cele clasice, oferă speciale care constau în rotiri gratuite cu diferite funcții bonus. Fie că vorbim de simboluri extinse, wild-uri adăugate sau multiplicatori, toate acestea îmbunătățesc experiența de joc și aduc câștiguri extra jucătorului.

Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm

Printre cele mai populare sloturi se numără Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm. Book of Ra gratis este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite sloturi cu speciale din lume. Este un joc de păcănele furnizat de Novomatic. Book of Ra este disponibil în mai multe variante printre care varianta Deluxe, care este îmbunătățită față de prima versiune în sensul în care aceasta oferă o linie de plată în plus.
Există de asemenea și variante de Book of Ra care oferă două simboluri în funcția specială sau variante care oferă 6 sau 10 coloane. Book of Ra este un slot care are ca tematică egiptul antic, iar simbolurile cele mai râvnite de jucători sunt cărțile care declanșează speciala și exploratorii care plătesc până la 5000x miza totală. Atunci când apar minim 3 cărți pe ecranul de joc se declanșează funcția specială care oferă 10 rotiri gratuite și un simbol extensibil special în varianta clasică a jocului.

Lucky Lady’s Charm

Un alt slot cu speciale foarte popular este produs tot de Novomatic. Lucky Lady’s Charm este un slot clasic care a apărut în mai multe variante cu multiplicatori mai mari, coloane mai multe și diferite funcții. Lucky Lady’s Charm este atât de popular datorită tematicii sale și câștigurilor imense pe care le-a oferit de-a lungul timpului.
Funcția specială este declanșată atunci când pe ecran apar minim 3 bile și constă în 15 rotiri gratuite cu un multiplicator al câștigurilor de 3x. Lucky Lady’s Charm este un slot care a făcut istorie și pe care orice jucător de păcănele îl știe.
Pe lângă sloturile furnizate de Novomatic, există și alte păcănele cu speciale populare în întreaga lume. Sloturile produse de EGT vin cu o gamă largă de păcănele cu speciale și sunt foarte răspândite atât în România, cât și la nivel internațional. Printre cele mai populare jocuri cu speciale de la EGT se numără Rise of Ra, Versailles Gold sau Age of Troy. Pe lângă rotiri gratuite, unele sloturi cu speciale oferă diferite premii surpriză, descoperirea unor comori, apariția unor simboluri speciale pe ecran, transformare progresivă a simbolurilor sau roata norocului cu diferite premii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here